Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

MARIJA MILOŠEVIĆ KIPTI OD BESA ZBOG SERIJE “PORODICA”! NAJAVILA TUŽBU

Objavio: RHT
30/03/2021 9:00 AM
Mira Marković, Slobodan Milošević i Marija Milošević – Foto: Printscreen

Iz produkcije “Firefly” nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglasavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tuzio filmsku produkciju

Iako je tek počelo emitovanje serije “Porodica”, u javnosti se već podigla neviđena prašina. Prema informacijama domaćih medija, Marija Milošević, ćerka bivšeg predsednika Slobodana Miloševića najavila je preko svojih advokata da će podneti tužbu.

Iz produkcije “Firefly” nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglašavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tužio filmsku produkciju.

 Kao sto smo više puta naglasili, scenario za “Porodicu” pravljen je prema javno dostupnim informacijama, sačuvanim snimcima ili tv arhiva. Uzevši u obzir i to, kao i činjenicu da je emitovanje tek počelo, ne zelimo da ulazimo u komentarisanje takvih informacija – navode iz “Firefly”-a.

Serija “Porodica” prikazuje tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Serija se emituje u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja Miloševića. Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu. “Porodica” će biti emitovana svakim radnim danima ove nedelje, od 20.50 na RTS1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner