Background adbanner
Background adbanner

MARIJA MIKIĆ SE UDAJE: Iznenada zaprošena na rođendanskoj proslavi

Objavio: RHT
23/06/2021 10:39 PM

Mlada pevačica Marija Mikić rekla je DA! Pevačica koja je domaću publiku očarala svojim širokim osmehom i originalnim izvedbama domaćih hitova Marija Mikić emotivni život dugo je skrivala od radoznalih pogleda.

Marija Mikić i Jovan Pantić-Foto:Printscreen Instagram

Ipak, da je srećnija nego ikad pre, bilo je nemoguće sakriti, a to smo primetili i na njenom Instagramu.

Marija je sinoć povodom svog rođendana priredila slavlje za prijatelje, a nije ni sanjala da će je partner Jovan zaprositi.

Izvor: Mondo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x