Background adbanner
calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Donald Tramp razgovarao sa Netanjahuom nakon napada dronom na rezidenciju u Cezariji! Evo šta je poručio SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD NA IZRAELSKU AMBASADU U BERLINU! Evo od koga su Nemci dobili dojavu “NAS DVOJE ZNAMO KAKO SMO TO REŠILI KOD KUĆE” Mirka Vasiljević nikad iskrenije o Vujadinovoj navodnoj PREVARI! (VIDEO) HAOS U DOMU STANIJE DOBROJEVIĆ! Starleta ne može više da izdrži: “Koliko ljudi treba da ISPREBIJAM!” ŠOK! “MASNOKOSA” Trudna Milica brutalno isprozivala ljubavnicu Sofiju, zadala joj nikad žešći udarac! (FOTO) “POREMEĆEN JE I BOLESTAN” Majka Aneli Ahmić URNISALA KARIĆE, iznela šokantne optužbe na Stefanov račun, NAJAVILA HAOS SUTRA TELEFONSKI RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA! VILA OD NEKOLIKO MILIONA EVRA! U ovoj kući je odrasla Katarina Grujić, raskoš i luksuz na sve strane! (FOTO) FILIP SE DIREKTNO OBRATIO ANITI! Ovo niko nije očekivao, Stanojlovićeva BRUTALNO UZVRATILA, ŠOK! (FOTO) “NISAM UPOZNALA OCA!” Bol Mirke Vasiljević: “Nastradao je tokom mamine trudnoće, pre nego što sam se ja rodila!” Glumica otvorila dušu! “Teška vremena su naterala sokola da spava sa kokoškama, ali ga nisu naterala da KLJUCA G*VNA SA NJIMA po dvorištu” Zola poslao TAJNU PORUKU Miljani? DA LI STE SPREMNI ZA MUZIČKU MAGIJU? Uskoro spektakularni koncerti Miroslava Ilića, dve nezaboravne noći koje ne smete propustiti! TRUDNA MILICA PRELOMILA, GOTOVO JE! Ne može više da ćuti, odluku saopštila javno i slomila se UŠTEDITE I DO 50 EVRA NA RAČUNU! Kreće grejna sezona, a ovo je TRIK kako da smanjite troškove “DABOGDA TO STRAŠILO NAPUNILI SLAMOM” Majka Aneli Ahmić iznela stravične uvrede na račun Ene Čolić, SKANDALČINA! “6 MESECI SAM MOLILA ZA LEKARA U RIJALITIJU” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVEST, a oni su pravili SPRDNJU”

“NISAM MOGLA DA VERUJEM” Marija Mikić otkrila pravu istinu za Hype TV o sukobu njenog muža sa obezbeđenjem na koncertu Tee Tairović

Objavio: RHT
26/09/2024 11:16 PM

Marija Mikić otkrila pravu istinu za Hype TV

Photo: Hype TV

Marija Mikić nastupala je večeras u jednom prestoničkom klubu. Pevačica je nosila roze mini suknju na kojoj su bila ispisana slova “M”, uz belu košulju koja je takođe nosila inicijal njenog imena.

Ona je na samom početku istakla da se suočava sa prehladom uzrokovanom virusom koji je zahvatio celu njenu porodicu, te da je vrlo prehlađena.

Marija Mikić otkrila pravu istinu za Hype TV

Nedavno su domaći mediji pisali o navodnom sukobu njenog muža Jovana sa obezbeđenjem na koncertu pevačice Tee Tairović. Pevačica je sada ekskluzivno za Hype TV progovorila o toj situaciji.

Photo: Hype TV

Marija je tu situaciju nazvala “smešnom”, objašnjavajući da su ona, njen muž i prijatelj bili u veselom raspoloženju, te da su sve vreme igrali. Naime, dok su se zabavljali i gurkali, neko je snimio njihov trenutak, što je stvorilo pogrešan utisak da je njen suprug, Jovan bio sa nekim u sukobu.

Pevačica je istakla da nije mogla da veruje kada su je sutradan zvali sa pitanjima o incidentu, objašnjavajući da je sve to rezultat nesporazuma. Ona je demantovala da je došlo do bilo kakvog sukoba, te da je samo neko iskoristio trenutak.

Pevačica nije želela da komentariše izjavu influenserke Njezvanove koja je danas napravila opštu pometnju kada je iznela svoj stav da je “dete iz epruvete kao pašče”.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Nisam zeleo da imam odnose sa Urosem Stanicem?! ZATO SAM DISKVALIFIKOVAN?!” Gagi Mijatov

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

1108
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner