Background adbanner
calendar

Subota 1. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MAJA JOŠ UVEK VOLI CARA I VOLEĆE GA ZAUVEK! Filip je MOJA najveća GREŠKA, a ona ga nikada neće preboleti!” Bivša rijaliti učesnica ŠOKIRALA (VIDEO) MAJA I STANISLAV IZLAZE IZ RIJALITIJA BEZ DINARA?! Produkcija donela definitivnu odluku i hitno je saopštila! SKANDAL! PEVAČICI ISKLJUČILI MIKROFON USRED NASTUPA: Polivala se vodom, nastao haos, ONA POBESNELA! (VIDEO) HYPETV PROGRAM ZA NEDELJU 2. JUN 2024! Ekskluzivno na Hype televiziji – Sale Tropiko i Mia Begović ASMIN U LOŠEM STANJU, NE MOŽE DA DIŠE I USTANE IZ KREVETA: Okrivio za sve Staniju, NI TABLETE MU NE POMAŽU! DŽEJ LO HITNO OTKAZALA SVE NASTUPE! Nižu se skandali u vezi njenog razvoda sa Benom, fanovi se drže za glavu! MOLI I PREKLINJE STANISLAVA ZA INTIMNE ODNOSE! Maja Marinković PONOVO DOTAKLA DNA, raskrinkana šta će se desiti posle rijalitija! SKANDALOZNA REAKCIJA ANELI AHMIĆ NA TRUDNOĆU: Procurila šokantna istina, uhvaćena u laži, saterana u ćošak! “Duško Tošić nije znao da smuva Severinu!” Šako Polumenta održao lekciju Karleušinom mužu! (VIDEO) Stanislav BRUTALNO PONIZIO Maju! Otkrio sve njene tajne, obrisao pod njenim DOSTOJANSTVOM! Darko TRUDNU Kaću OSTAVIO kod kuće, pa LUMPOVAO do zore! Evo sa kim je bio u PROVODU! “Svađamo se 20 puta dnevno!” Nadežda i Toma otkrili TAJNE iz svog privatnog života! (VIDEO) Toni UHVAĆEN sa zanosnom PLAVUŠOM! U procesu RAZVODA Draganin bivši uživa u njenom društvu! “Zorana mi sve PRAŠTA!” Mc Stojan otvorio dušu o vezi sa 22 godine mlađom lepoticom! (VIDEO EKSKLUZIVNO U “D-CAST-U” Stravična ispovest čoveka koji je 8 godina nedužan robijao u zatvoru iz pakla na Tajlandu, evo šta je sve preživeo u njemu! Preminuo Vojislav Tufegdžić!

Marija Kulić OGORČENA na ćerku Miljanu što ni NE ZNA kada slavi slavu, presekla i donela DRASTIČNU ODLUKU!

Objavio: RHT
22/11/2023 3:46 PM

Takođe, Miljana je juče šokirala naciju svojim rečima i postupkom. Naime, Nemanja Gačić prišao joj i čestitao slavu i tom prilikom istakao da nije ni znao da ona proslavlja Aranđelovdan, dok je ona odgovorila da nije ni ona znala, već da su je samo probudili i da je došla, pokupila je hranu i sa Bukilićem otišla sa proslave.

foto: youtube/printscreen

S tim u vezi, Veliki šef doneo je odluku da zbog bezobzirnosti i nepoštovanja proslava ukine proslave do menjanja ove odluke, s tim što će se žurka utorkom uveče odvijati po protokolu.

Ovu odluku Velikog šefa podržala je Miljanina majka, Marija Kulić, koja je, po svemu sudeći ogorčena na svoju ćerku zbog ponašanja.

E, svaka čast, Veliki šefe za kaznu, samo što će ispaštati i oni koji znaju da ispoštuju proslavu. Ja sam sve sama spremala jer znam da voli kad ja skuvam, i tortu joj pravila i kolače, sarme, paprike, sve, a ona i ne zna koji je datum, ni da nam je slava, dolazi poslednja u pidžami, hranu nije ni pogledala, tako da nije ispoštovala ni mene. Više joj ne šaljem domaće, samo gotovo. Ona ne zna ni da se obraduje i zato više neću da se trudim. Ja ne mogu da jedem, a da ne pošaljem njoj za slavu, a ona ništa nije probala, pojeo ko je stigao – napisala je Marija na svom instagram profilu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner