Background adbanner
calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ SA IZRAELSKIM PREDSEDNIKOM! Isak Hercog u zvaničnoj poseti Srbiji JEZIVE SLIKE NESREĆE U VREOCIMA! Automobil potpuno smrskan, vozač pukom srećom ostao živ (FOTO) JELENA MARINKOVIĆ PONIŽENA! Njen ljubavnik razmenjuje nežnosti pred njom! Nova afera drma Belu kuću FANOVI U ŠOKU POSLE RASKIDA ANITE I ANĐELA! Potez Stanojlovićeve sve iznenadio TEA JECA! GUŠI SE U SUZAMA! Pevačica se slomila pred kamerama! Ne može da se oporavi od šoka OVO JE BIO NAJSMRTONOSNIJI DAN U ISTORIJI AMERIKE! Pre tačno 23 godine pobijeno skoro 3.000 ljudi (FOTO) RAZIŠLI SE NUĆI I VOJAŽ?! Reper otkrio detalje odnosa sa kolegom, pa poručio: “Poslovno smo otišli u različitim smerovima” ISTINA O JODŽIROVOM UČEŠĆU U RIJALITIJU! Ovo su detalji! Isplivali svi detalji! VREMENSKA PROGNOZA! Temperatura pada na 11 stepeni, RHMZ ima loše vesti za naredne dane Danas je USEKOVANJE GLAVE JOVANA KRSTITELJA! Nemojte jesti i piti OVO – u suprotnom vas čeka NEPRAVDA Dnevni horoskop za sredu, 11. septembar: Bik treba da čuva svoju energiju, a evo koga čeka ljubavni rolerkoster OGROMNA TRAGEDIJA! SUDAR VOZA I AUTOMOBILA! Vozilo potpuno SMRSKANO! “DUŠICA JE JEZIVA, ZAPLIĆE!POGLED JOJ LUTA!” Gledaoci šokirani ponašanjem voditeljke: “Ovo je sve gore i gore” PRODUKCIJA KRIJE OD MILJANE O STANJE RODITELJA? Marija Kulić: “Rekli su joj da je Siniša kriv” MARIJA KULIĆ BOSA UNEZVERENO TRČI PO PARKINGU, Miljana VRIŠTI, dok je Siniša u NESVESTI? Novi HOROR detalji iz POLICIJSKOG izveštaja MAJA I CAR SE TAJNO VIĐALI U HOTELU PA SE POTUKLI? Društvene mreže GORE, a ovo je RAZLOG?

MARIJA KULIĆ BOSA UNEZVERENO TRČI PO PARKINGU, Miljana VRIŠTI, dok je Siniša u NESVESTI? Novi HOROR detalji iz POLICIJSKOG izveštaja

Objavio: RHT
11/09/2024 4:33 AM

MARIJA KULIĆ BOSA UNEZVERENO TRČI PO PARKINGU

Porodica Kulić, koja je svoju popularnost stekla učešćima u raznoraznim rijaliti formatima doživela je stravičan “doček” pred početak rijalitija u Šimanovcima.

MARIJA KULIĆ BOSA UNEZVERENO TRČI PO PARKINGU, Miljana VRIŠTI, dok je Siniša u NESVESTI? Novi HOROR detalji iz POLICIJSKOG izveštaja
Foto:ATA IMAGES

Naime, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima objavila je da je njen muž, a Miljanin otac, Siniša napadnut od strane navidno obezbeđenja te  TV.

MARIJA KULIĆ BOSA UNEZVERENO TRČI PO PARKINGU


Hypetv.rs ekskluzivno otkriva POLICIJSKI IZVEŠTAJ od te večeri sa izjavama Marije i Siniše Kulić:

– Dana 07.09.2024. godine, oko 20:30 časova sa svojim suprugom Sinišom, našim prijateljem pod
nadimkom „Bona” i našom ćerkom Miljanom smo se dovezli do Šimanovaca, gde se održava rijaliti pod nazivom „Elita 8″, a u kom smo trebale da učestvujemo Miljana i ja.

– Na putu od Niša do Šimanovaca našim vozilom je upravljao naš prijatelj „Bona” jep je moj suprug bolestan i nije fizički sposoban da vozi na duže relacije.

– Po dolasku ispred ulazne kapije u
Šimanovcima, moj suprug je seo na vozačevo mesto kako bi vozio, a iz razloga kako bi nas prepoznali na rampi, dok je „Bona” seo iza njega na zadnje sedište. Miljana je sedela na mestu suvozača, a ja sam sedela na zadnjem sedištu iza suvozača.

Foto: M.P./ATAImages

Prilikom dolaska do kapije, radnik obezbeđenja nam je podigao rampu, jer nas je prepoznao i rekao da idemo pravo do apartmana br. 6, gde treba Miljana i ja da se smestimo.

IZJAVA MARIJE KULIĆ U POLICIJI

Nakon nekih 20 metara, došli smo do druge rampe koju su nam takođe, otvorili, te je moj suprug Siniša polako vozio i svi smo gledali sa strane gde se nalazi apartman br. 6.

Foto: Privatna arhiva/Hype


– Nismo nigde ugledali apartman, te smo bukvalno napravili krug i ponovo se vratili do druge rampe kroz koju smo prošli kada smo ulazili, te se tu parkirali na jedan parking, na kom je već bilo parkiranih vozila. Ja sam tada uzela svoj mobilni telefon, kako bih pozvala Ivanu, koja je producentkinja, da dođe po nas i odvede nas do apartmana br. 6.

Foto: M.P./ATAImages

– U tom momentu, našem autu prilazi više muških, nama nepoznatih lica, obučenih u crne košulje. Prilaze vozačevim vratima, ista otvaraju, potom izvlače mog supruga Sinišu iz vozila. Bacaju ga na pod i počinju svi da ga šutiraju nogama po glavi i telu. Iz vozila tada izlazimo svi troje, Miljana, priatelj „Bona” i ja. Počinjemo da vrištimo i krećemo
ka Siniši da vidimo šta se dešava.

IZVADIO JE PIŠTOLJ

– Pitam ih “zašto ga šutirate, on je operisan od karcinoma i bolestan je čovek!” U tom momentu, jedan od tih lica mi prilazi, hvata me rukama u predelu mojih ruku i odvlači me dalje od mesta gde Sinišu tuku. Kada me je pustio, on se vratio do mesta gde su tukli Sinišu, te sam bosa krenula ka njima i tada sam videla da jedan od te grupe momaka, iz pojasa vadi pištolj i uperio ka Siniši koji je ležao dole. Miljana je za to vreme vrištala i pokušavala da pozove produkciju.

Siniša Kulić

ATAImages


– „Bona” su takođe odvukli dalje od tog mesta i polomili mu telefon jep su mislili da je snimao ceo događaj. Ta NN lica su neko vreme šutirali nogama Sinišu da bi ga potom uhvatili za ruke i izvukli kroz rampu na ulicu, a potom se vratili unutar kruga i više se nisu videli.

MARIJA KULIĆ
Foto: Privatna arhiva/Hyp

– Siniša je bio bez svesti pa smo pozvali hitnu pomoć i policiju i polivali ga vodom. Ubrzo je došla policija a potom i SHP Pećinci koji su Sinišu
prevezli do KBC Zemun,dok smo nas troje išli našim kolima za njima.

PRELOM JAGODIČNE KOSTI

U bolnici je Siniša pregledan, pružena mu je medicinska pomoć, rađen mu je skener gde je ustanovljen prelom jagodične
kosti i desnog sinusa
i dat savet da se u ponedeljak javimo hirurgu kako bi Siniša bio operisan. – piše u izjavi Marije Kulić.

SINIŠINU IZJAVU IZ POLICIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE

 IZVEŠTAJ LEKARA SPECIJALISTE

Hype TV ekskluzivno je došao do izveštaja lekara specijaliste koji je pregledao Sinišu Kulić u KBC Zemun.

Na izveštaju je datum 07.09.2024. vreme dolaska 23:27.

– Fractura ossis zygomatici et fractura ossis maxillaris I dex. Pacijent upućen na pregled zbog povreda zadobijenih u tuči sa 8 nepoznatih osoba.

MARIJA KULIĆ BOSA
Foto: Privatna arhiva

– Povrede lica, grudnog koša, glave. Gubio svest, ne rekonstruiše događaje. Pregledan od strane hirurga, opšteg hirurga, izveštaji u prilogu. Alergija na Penicilin. Negira duple slike.

Hypetv.rs/N.A/M.A.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TVx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner