Background adbanner
Background adbanner

Marija doživela nezgodu! Polomila ruku!

Objavio: RHT
09/06/2021 2:16 PM

Marija Šerifović došla je na snimanje emisije Zvezde Granda sa longetom na ruci. Pevačica je uprkos velikim vrućinama pokušala da sakrije povređenu ruku, tako što je obukla košulju dugih rukava, ali nije uspela.

Marija Šerifović-Foto:Printscreen ATAImages

Kako saznajemo, pevačica se spotakla, pala na stepenice u svoj zgradi i tom prilikom iščešila ruku i polomila jednu kost.
Doktori su joj stavili gips i longetu kako bi joj povreda na ruci što brže zarasla. Uprkos velikim bolovima, pevačica se ipak pojavila na snimanju emsije.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x