Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 26. AVGUST! Škorpije moraju da pripaze na jednu stvar, a evo čega Blizanči moraju da se čuvaju DA SE NAJEŽIŠ! Izašla na piće sa momkom i dobila čudnu CEDULJICU: Na papiriću je pisalo “BEŽI” JELENA ILIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Preterala sa korekcijama? Svi se pitaju “ŠTA JOJ JE SA USNAMA?” HANKA PALDUM DVA PUTA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Pevačica prošla kroz pravi pakao, porodične tragedije su se nizale HAOS U NAJAVI! MIONA SE BRUTALNO OBRATILA ANITI! Stanojlovićevoj neće biti dobro, evo šta joj je poručila OVI HOROSKOPSKI ZNACI NEVEROVATNO PRIVLAČE NOVAC! Poznati su po svojoj izuzetnoj radnoj etici i posvećenosti UČESNIKU RIJALITIJA PRETILI SMRĆU?! Raskrinkani jezivi detalji, upućivali mu stravične pretnje, obelodanjene poruke JELENA OTKRILA DA LI SE PLAŠI ZA SVOJU BEZBEDNOST! Evo u kakvom je stanju sada, procurila njena fotka! “ODUZELE SU MI SE OBE RUKE” Hitna operacija Izvorinke Milošević, doktori otkrili da boluje od ove bolesti EVO ŠTA JE “UŽARENA LOPTA” KOJA JE SNIMLJENA NA NEBU! Hitno se oglasili stručnjaci ZAPALILI DRUŠTVENE MREŽE, FANOVI U TRANSU! Tea Tairović u zagrljaju najveće bugarske zvezde (FOTO) UROŠ STANIĆ U STRAHU ZA ŽIVOT NAKON ŠTO JE PRETUČEN! Ima teške bolove, ne može da dođe sebi OČEKUJU NAS GRMLJAVINSKE OLUJE SA GRADOM I PLJUSKOVIMA! Evo kad nam sledi zahlađenje MELINA DŽINOVIĆ OTIŠLA IZ SRBIJE! Preselila se na Azurnu obalu, ovo su svi detalji njenog novog života JEDNA STVAR GOVORI MNOGO O BOLESTI! Ovo su simptomi raka pluća koji se javljaju kod nepušača HIT! Bivši rijaliti učesnik u NESVAKIDAŠNJOJ AKCIJI! “Ima posla ko hoće da radi!” Ovakvog Baneta Đokića još nismo videli! (FOTO)

SPEKTAKL SEZONE! Dule Savić zove “zvezdaše” na utakmicu i priziva još jedan istorijski preokret na “Marakani”

Objavio: RHT
23/08/2024 3:55 PM

SPEKTAKL SEZONE! Dule Savić zove “zvezdaše” na utakmicu!

Legendarni fudbaler crveno-belih, Dule Savić pozvao je sve zvezdaše da dođu na Marakanu i navijaju uoči revanša protiv Bode Glimta. Norveški tim je u prvom meču plej-ofa slavio 2:1.

foto: prinscreen/crvenazvezdafk

– Čuo sam i za akciju da svi na utakmicu dođu u dresovima, tako da će to biti pravi crveno-beli spektakl – naveo je Savić za klupski sajt.

Legendarni golgeter bio je akter jednog od najvećih preokreta u istoriji kluba kada je u sezoni 1978/79 Dinamo iz Berlina stigao na Marakanu posle 5:2 u prvom meču.

Svaki put kad se setim ove utakmice i dalje mi je neverovatno šta smo postigli. Nakon poraza u Nemačkoj, Dinamo je poveo u prvom poluvremenu, te su oni nakon prvih 45 minuta u Beogradu vodili ukupnim rezultatom 6:2. Ipak, nismo odustajali, verovali smo da bi nas dva brza gola vratila u igru. Na kraju smo postigli četiri i zasluženo prošli dalje. A ta utakmica nam je bila odskočna daska koja nas je vodila sve do finala sa Borusijom iz Menhengladbaha – prisetio se Savić.

Crveno-beli su tada beležili najveću posetu, a dotakao se anegdote vezanog za navijača koji nije verovao u Zvezdu. Pa je napustio teren posle prvih 45 minuta.

Druga su vremena u pitanju. Tada nas je posle teškog poraza u Berlinu na Marakani sačekalo više od 70 hiljada ljudi. Što je bio prosek te sezone kada su u pitanju evropske utakmice. Znali su da su oni naša najveća snaga, što se na kraju pokazalo kao tačnim. Znam da je par ljudi otišlo sa zapada na poluvremenu, a jedan od navijača koji je napustio stadion i dan danas žali što nije prisustvovao istorijskom preokretu Crvene zvezde – istakao je Savić.

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner