Background adbanner
Background adbanner

Manekenka Paulina Poriškova svojom golotinjom uzburkala javnost: u punoj snazi do gole kože, guza puca!

Objavio: RHT
10/07/2021 1:06 PM

Pedesetšestogodišnja manekenka Paulina Poriškova  ne boji se nadizanja stereotipa koji se često postavljaju ženama, pa njena objava na društvenoj mreži Instagram mnoge nije začudila.

Poznata dama se fotografisala potpuno gola.

– Posle posla i ležerne kupke bilo mi je dosadno, što je dovelo do ove proslave narcisoidnosti, golog selfija- napisala je model naslovnice “Voga” iz jednog hotela u Rimu.

– Šta sam još trebala da uradim? Mislim, osim stvari poput čitanja dobre knjige ili gledanja italijanske televizije – dodala je.

– Ali naterala sam se da se zapitam šta bi se dogodilo ako muškarcu poklonite ogledalo i kameru i puno slobodnog vremena naspram žene.

Švedski supermodel je imala poruku za one kojima se ne sviđa golotinja.

– A za sve vas koji teško podnosite golotinju, ovo nije sigurno mesto za vas.

Poriškova se nedavno pojavila “u punoj snazi” na naslovnici češkog “Voga” i tada je rekla da su fotografije snimljene u njenom stanu “nefotošopirane” i priznala da uopše nije očekivala da će završiti na naslovnici.

– Znate, svi smo se samo družili, govorili češki, zabavljali se i slikali. Pretpostavljala sam da ćemo imati stranicu ili dve u pozadini “Voga” – prisetila se Poriškova.

Foto:Printscreen/Instagram

Izvor: Espreso

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x