Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UHAPŠENA BIVŠA RIJALITI UČESNICA! SKANDAL! Isplivala njena fotka sa lisicama na rukama nakon jučerašnjeg haosa! (FOTO) Kompanija m:tel proslavila krsnu slavu u manastiru Lovnica! TUGA – PRONAĐENO TELO MUŠKARCA KOJI JE NESTAO JUČE NA ADI CIGANLIJI! POZNATO KO ŽIVI U STANU KSENIJE PAJČIN! Pevačicu je ubio dečko, a sada isplivali detalji: “Čuo se pucanj, a onda…” KOMŠIJE SVE OTKRILE OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) City Hype! Mahrina otkrila da ima novog dečka! Đani ponovo šokirao o odnosima u svom braku! “G*VNJIVA MOTKA I NOGA U D*PE SAMO” Kristina Spalević progovorila o VEZI sa KOCKAREM “Najveće smeće!” NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE RHMZ! Ovo je pod oznakom “HITNO”! Evo koji delovi Srbije će biti na udaru ogromnog nevremena, stižu pljuskovi, grmljavina i grad! “Ako on NE PREŽIVI – NEĆU NI JA” Valentina Gavran u CarCastu sa Va Vanom OGOLILA DUŠU o BRATU i svom boravku na PSIHIJATRIJI (VIDEO) MALI TRIK SAVETI ZA PUTOVANJE! Kako da se odmor ne pretvori u pakao? JELISAVETA ORAŠANIN BEZ BRUSA! Procurila njena intimna fotka, ljudi bulje u silikone! (FOTO) Ivan PRETIO Jeleni DA ĆE DA SE U*IJE AKO GA OSTAVI?! Isplivali ŠOK NAVODI KEJT MIDLTON IMA ZABRANU DA NOSI JEDNU BOJU! Pored rigoroznog jelovnika, mora da vodi računa i o boji garderobe! SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCENAMA ispričala prijateljima u poverenju? HAOS NA AERODROMU! Sestre Bekvalac napravile DRAMU u Crnoj Gori?! Nataša provela PET SATI čekajući let za Beograd, a ovo je RAZLOG TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala

MANASTIR ZAMENIO LUKSUZOM! Milan Stanković sve iznenadio svojom objavom (FOTO)

Objavio: RHT
02/08/2024 10:41 AM

MANASTIR ZAMENIO LUKSUZOM!

Milan Stanković retko kada izbacuje slike na društvene mreže, pa kada i to uradi, zaprepasti sve! Uglavnom su do sada to bile slike iz raznih manastira koje je posećivao ili sa Svete Gore gde je boravio i školovao se! E njegova nova objava pozitivno je odjeknula.

Foto ATA Images

Naime, njegovi pratioci i fanovi su prijatno iznenađeni objavom koju je postavio. On se ne nalati ni u jednom manastiru, već u raskošnoj vili sa bazenom. Izgleda da je pevač odlučio da ove tople letnje dane provede na moru, pored bazena… jednom rečju želi da uživa! Iako ga skoro pet godina nema na estradi, već se posvetio veri. Obilazi manastire u Srbiji i van granica naše zemlje.

MANASTIR ZAMENIO LUKSUZOM!

Neko vreme je živeo na Svetoj Gori u toku prošle godine, gde je postao student teologije na crkvenoj akademiji Atonijada. Odakle je znao često da postavi neku sliku prirode. Međutim, u poslednje vreme Stanković je mnogo vremena provodio u manastiru Podmaine u Crnoj Gori. On je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz potpuno drugačijeg ambijenta. Kako se baškari na jednom privatnom bazenu. Ono što možemo videti, na osnovu fotografije, jeste da je kompleks ograđen visokim, kamenim zidinama, pa tako Milan ima potpunu privatnost, ali i izolovanost. 

foto: prinscreen/instagram/milanstankovic

Nema sumnje da je pevač mir pronašao na ovom luksuznom bazenu, kao i da uživa za sve pare. A lokaciju nije želeo da otkriva jer ne bi mogao da ostane živ od radoznalih fanova i paparaca.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner