Background adbanner
Background adbanner

Mali Kecman još jednom kolekcijom fascinirao modnu publiku

Objavio: RHT
07/11/2022 4:12 PM

Nedavno je modni dizajner Darko Kecman prikazao još jednu svoju kolekciju u beogradskom Selfie muzeju, pod nazivom “Little Monster”.

Foto: Vesna Jovović

Prema rečima autora, kolekcija je posvećena i aktuelnom jesenjem prazniku Halloween.

Darkove čudotvorne ruke kreirale su više lica različitih karaktera, a sve to u Halloween duhu koje je radio sam dizajner, u kolaboraciji sa Make Up artistkinjom Milicom Mijović – Militsaforyou, koja je ostavila i svoj lični pečat na ovoj zapanjujućoj kolekciji.

Foto: Vesna Jovović

Modeli koji su prezentovali istu su prepoznatljiva lica sa ovogodišnje nedelje mode u Milanu, među kojima su najistaknutiji Dušan Bosnić i Danilo Stošković, koji dolaze iz agencije Vesne Jovović, kao i naša čuvena influencerka i Make Up Artistkinja Milica Mijović.

Foto: Vesna Jovović

Sudeći prema rečima posetilaca, ova fantastična kolekcija, jednostavna i prikladna prazniku, pravo je osveženje na domaćem tržištu, baš zbog svoje autentičnosti i jednostavnosti.

Foto: Vesna Jovović

Ovaj interesantan modni poduhvat možete pogledati do 30. novembra u selfie muzeju u Beogradu.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x