Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

MALE STVARI: Podmlađivanje povećava samopouzdanje! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/11/2023 2:23 PM

Najnovije izdanje emisije “Male stvari” voditeljke i autorke Snežane Dakić, koja se emituje nedeljom od 12h, na Hype televiziji donosi vam nove i uzbudljive teme.

Foto: Hypetv

Gošće ovonedeljne emisije bile su dr Nada Macura lekar i narodna poslanica, dr Joana Batsialou, specijalista regenerativne medicine i antiejdzinga, i pisac i influenserka Jasmina Stijovic.

Gošće su iznele zanimljive anegdote iz svog života i vodile veoma duhoviti razgovor.

Jedna od temi tokom emisije bila je i kako da stvarno prihvatitmo sebe i može li nam u tome pomoći estetska medicina?

Foto: Hypetv

– Te sitne korekcije su te koje daju malo više samopuzdanja, koje vam daju onako malo to da izgledate lepše i sveže, pa kad se ugledate, i da imate neki problem, u ogledalu kažete sebi: “pa dobro, nismo toliko propali” – rekla je Joana, na šta se nadovezala Jasmina Stijović:

– Zar samopouzdanje ne dolazi iznutra? – upitala je Jasmina.

– Dolazi, ali dolazi malo i spolja – rekla je Joana. – Mislim da je to varka, dodala je Jasmina.

– Nije, verujte mi da nije, imate neke stabilne, ali imate i tužne situacije, neko se razboli, možda neko umre od porodice… pa kad se ugledate kažete sebi “Pa nisam toliko loše” Znači ne vidi se toliko ta tuga. Ponekad ljudi hoće da kriju tugu, ne samo da kriju, nego na primer vi idete na posao gde vam kažu “ne želim tvoje probleme da unosiš unutra” – rekla je Joana.

Celu emisiju možete pogledati na videu ispod:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner