Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA ŠOKANTNA PRIČA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Cimeri ga pozorno slušaju, on izneo neverovatne detalje: Trebalo je da kupim stan u Monte Karlu, video se ceo zaliv, a onda… KONTROLA MARŽE I U APOTEKAMA Vučević: “Ne treba da skidaju kožu s leđa građanima” CARA ČEKA OPŠTA POMETNJA!? Evo šta se sve dešavalo sa Majom! NOVI DETALJI DRAME U CRIKVENICI! Pucnjava na Bežaniji! Dve osobe povređene NOVA EPIDEMIJA! Izdato jezivo upozorenje, evo o čemu se radi! ENA ČOLIĆ SMUVALA SINA ZLATE PETROVIĆ: Pali sočni poljupci u izolaciji, svi su u ŠOKU kada su videli OVE SCENE! Blažić negodovao u sudnici, pa počeo da se smeje: “Veštaci od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu” MILE KITIĆ SA MARTOM BEŽI IZ BEOGRADA: Sele se iz jedne od najskupljih vila, evo gde će sada živeti! NIJE VIŠE SMEŠNO? ISIDORI STIGLA KAZNA? Otkriveni novi detalji nakon drame sa Trifunovićem SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE SA MAĐARSKOM Vučić otkrio sve detalje EVO KOJI JE FAKULTET ZAVRŠILA JELENA ĐOKOVIĆ! Bila je profesionalni sportista, a onda je odustala od svega i otišla u inostranstvo: Govori čak četiri jezika “PRAVIMO MEGAPROJEKAT ZA HORGOŠ” Predsednici Vučić i Šujok se obratili javnosti: Srbija je pouzdan partner i naš prijatelj PEVAČICA PROGOVORILA O OBIČAJIMA KOJI SE POŠTUJU U NJENOJ KUĆI! Pa otkrila sve o veroispovesti i detaljima iz života TUGA DO NEBA: Preminuo poznati voditelj u 57. godini! Pre nedelju dana mu je uspostavljena dijagnoza KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJICAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO)

JEZIVO! Mala Emilija (4) umrla nakon posete zubaru, doktoru preti doživotna: Još troje dece za dlaku izbeglo smrt

Objavio: RHT
27/10/2024 9:32 AM

JEZIVO! Mala Emilija (4) umrla nakon posete zubaru…

JEZIVO! Mala Emilija (4)
Zubar foto:Pixabay

Doktor, koji se sumnjiči za smrt devojčice, suočava se sa doživotnom robijom zbog nesavesnog lečenja.

JEZIVO Mala Emilija (4) umrla nakon posete zubaru

Mala Emilija preminula je u septembru 2021. godine u 4. godini prilikom posete zubaru kada joj je, kako se sumnja, anesteziolog Džerald V. (67) iz Hesena ubrizgao kontaminirani anestetik tokom lečenja zuba. Još troje dece umalo je stradalo od njegove ruke.

Emilija je preminula od posledica trovanja krvi

U zubarskoj ordinaciji je preminula Emilija od posledica trovanja krvi, jer je Džerald V. navodno sprečio da na vreme primi adekvatnu medicinsku pomoć.

Kako piše “Bild”, anesteziolog se tereti da je pokušavao da prikrije svoje postupke i stravične propuste u higijeni tako što nije dozvoljavao da se deca odvedu u bolnicu iako su bila u kritičnom stanju, budući da je bio svestan da je sve teže dokazati sepsu kako vreme protiče.

Anesteziolog se tereti za ubistvo iz nehata i pokušaj ubistva još troje dece

Prema navodima optužnice, Džerald V. je zabrinutom kolegi stomatologu rekao “da ne pravi dramu” što je deci loše. Veruje se da bi mala Emilija preživela da je primila lekarsku pomoć na vreme.

Na suđenju se saznalo da je lekar od ranije poznat organima gonjenja i da je ranije protiv njega bila podneta krivična prijava zbog smrti jedne pacijentkinje u Manhajmu 2019. godine. On je optužen da je sredovečnu ženu uveo u opštu anesteziju, a da nije pravilno pratio njene vitalne funkcije.

Tokom suđenja za smrt devojčice, advokat optuženog je rekao da je njegov klijent verovatno “nesvesno imao propuste u higijeni”.

Advokat je rekao da je njegov klijent pokušavao da spasi život devojčice, te da ne postoje dokazi da je dete ubio sa namerom ili da je pokušao da zataška propust. Kako je navedeno, Džerald je ponudio da porodici preminule devojčice isplati 20.000 evra odštete, piše Bild.

Očekuje se da će sledeće nedelje biti izrečena presuda, a kako tužilaštvo strahuje da bi anesteziolog. mogao da pobegne uoči izricanja presude, zahtevano je da bude smešten u pritvor i da mu se doživotno zabrani da se bavi medicinom.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Hypetv.rs/M.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner