Background adbanner
Background adbanner

MAJKA POKOJNE JUTJUBERKE SASTALA SE SA BAKOM PRSETOM: ,, On ima informacije u vezi sa Kikinom smrću, dok smo pričali plakala sam”

Objavio: RHT
30/07/2022 11:20 AM

– Dok smo pričali, ja sam plakala, i njemu je bilo veoma teško… To se videlo. On je privatno jedna osoba, a potpuno drugačija na Jutjubu – rekla je Nataša

Foto: Instagram

SAZNAJTE I: BAKA PRASE PSIHIČKI LOŠE: Moram da se saberem od svega!

Naime, neutešna žena ne veruje da je Kika izvršila samoubistvo, već tvrdi da je ubijena, u pokušaju da sazna istinu pozvala je i Baku koji je predvodio hejtere koji su na društvenim mrežama linčovali mladu internet zvezdu.

– Pozvala sam Baku Praseta jer je izjavio da ima informacije u vezi sa Kikinom smrću i da je sve povezao i shvatio… Kad smo se videli, ispričao mi je o čemu se radi. Smatram da je njegovo saznanje veoma važno, ali zasad neću da otkrivam javnosti. Želim da naglasim da ga ne krivim za ćerkinu smrt! –  rekla je Nataša i otkrila kako je protekao susret sa jutjuberom, kog neki krive za Kikino samoubistvo:

– Kad sam ga videla, rekla sam mu: “Ako te nisam ubila 2019. i 2020, neću ni danas. Ti si jedno đubre, koje je mnogo pametno i ume da zaradi novac.” Dok smo pričali, ja sam plakala, i njemu je bilo veoma teško... To se videlo. On je privatno jedna osoba, a potpuno drugačija na Jutjubu, od kog zarađuje. Osećam da sve ovo ne radi iz neke koristi, već iskreno – rekla je Kikina majka i otkrila da joj za istinu nedostaju dva najvažnija dokaza:

– Osam meseci ne spavam, ne jedem, u paklu sam… Tvrdim da Kika nikad ne bi izvršila samoubistvo. Nedostaju dva najvažnija dokaza, a to su njen dnevnik i snimak video-nadzora ispred zgrade. Takođe, policija mi nikad nije vratila Kikin mobilni telefon, iako je okončala istragu. Ako ima Boga, dokazaću da je moje dete ubijeno! Neko pokušava da zataška ovaj slučaj, ali to neću da dopustim.

– Angažovala sam advokata, koji će se pozabaviti Kikinim ubistvom!  – rekla je Nataša Đukić za Informer.

Podsetimo, Baka Prase juče se oglasio na društvenim mreža i otkrio šta mu je rekla Kikina majka.

Kako je naveo Bogdan, Nataša mu je rekla da mu nikada neće oprostiti sukob koji je imao sa njenom ćerkom.

– Meni je bio težak i emotivan susret, ali njoj je bilo 10 puta teže sigurno. Rekla je da je htela da me ubije zbog naše svađe od pre sada 3 godine, i da mi to zauvek zamera, da mi oprašta, ali da nikad neće zaboraviti – naveo je.

– Rekla je da sam tada uticao na Kiku vrlo negativno psihički, ali da za ovo što se desilo nisam odgovaran jer, kao što sam rekao pre 8 meseci, istina je skroz nešto drugo – dodao je, između ostalog.

MOŽDA VAS ZANIMA: ANJA BLA JE REKLA DA OVO NIKADA NEĆE URADITI! PREKRŠILA OBEĆANJE

Izvor: telegraf.rs (Ivana Radivojević)

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x