Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Majk Tajson tvrdi da ga je žena VARALA sa Bredom Pitom!

Objavio: RHT
14/05/2021 7:00 PM

Na društvenim mrežama se ponovo komentariše priča o tome kako je Majk Tajson u prošlosti uhvatio svoju suprugu u prevari i to, ni manje ni više, nego sa Bredom Pitom. 

Majk Tajson sa suprugom-Foto:Printscreen

Naime, u nekoliko emisija koje ponovo kruže na društvenim mrežema Tajson se prisetio kraja osamdesetih kada je prolazio kroz razvod sa Robin Givens, koji je bio vrlo buran i medijski propraćen. Podsećamo, Robin je optužila Tajsona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.

Iako su se Robin i Majk viđali i bili intimni čak i u toku brakorazvodne parnice, ona je uplovila u romansu i sa Bredom Pitom.

Bred Pit-Foto:Printscreen

– I tako dođem jednog dana na njena vrata, zvonim, niko ne otvara. Odem ja nazad do svog automobila, malo pogledam naokolo, vidim njen automobil je pozadi. Kako znam da je njen – zato što sam joj ga ja i kupio – započeo je Majk. 

– Dođem ja malo bliže i vidim neku bledu siluetu. Priđem još bliže i vidim nekog lika kog ona očigledno obrađuje, glava joj se miče gore – dole, kad ono, Bred je*eni Pit. Ej, trebalo je da vidiš njegovo lice kad me je ugledao. Potpuno je prebledeo – rekao je Majk.

Tako je jednom prilikom Bred već bio kod manekenke, kada je u njihov intiman trenutak upao Tajson. Kako je to na delu izgledao najbolje je u brojnim emisijama opisao sam sportista.

– Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim. Izgledao je kao da je bio naduvan, znao je on pre da zapali, sad ima drugačiju reputaciju. Kad se razmahao ono ne, ma ne, rukama, ja se mislim u sebi: ‘Šta je ovom, neki brazilski karate ili neki k**ac’. Kakav jazavac, gledam ga i ono – ispričao je Tajson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner