Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

ISPLAKALA MORE SUZA PA PRIZNALA! Maja Marinković obelodanila šta je pravi uzrok RASKIDA sa Krofakom!

Objavio: RHT
27/05/2024 11:42 AM

Maja obelodanila sve o raskidu!

Maja Marinković posle svog rođendana više ne komunicira sa Stanislavom Krofakom, a od njihove veze nema ništa! Od kako je primio pismo od ćerke koja ga opominje za ponašanje, on se naglo ohladio od starlete, pa sada kulira potpuno sam.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Shvatila sam , da se Stanislav loži na poznate ličnosti, znaš ti šta je Maja za njega. Ja opet ponizim sebe da bih uzdigla njega. On je bio jako pažljiv prema meni, ali sad nije isto više. Mislim da nije fer, stvarno prema meni ovog puta. Nisam srećna, nemam perspektivu – rekla je Maja.
Ona je objasnila i kako gleda na njegovo vrlo promenljivo raspoloženje.

Maja obelodanila sve o raskidu!

– Mislim da je on mene tipovao, svestan je da sam sa Mionom u lošim odnosima. Da bi pokazao Mioni sa kakvom ribom će on da se smuva. E tako smo mki stupili u odnos – objasnila je Maja.

– Ćutala sam i trpela neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Ja trpim neke stvari, gledam samo klipove gde gleda u Mionu, konstantno je odsutan – rekla je Maja.

– Stvarno mi je mnogo teško jer sam prema njemu bila iskrena, ali mislim da je on mene gledao kao trofej. Da li je to neki inat ili nešto ja ne znam. Od kad je stiglo pismo sve je krenuli nizbrdo. On je jako čudan. Priča da ima stav, ali ga nema. Laže da nema se*s, priča da nije rekao da je Miona krava, a jeste. Prema njemu sam bila nikad bolja – rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner