Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

MAJA MARINKOVIĆ ZARAZILA MUŠKARCE HERPESOM? Aneli iznela šokantne optužbe na njen račun, nastao HAOS

Objavio: RHT
23/02/2024 9:16 PM

Maja Marinković zarazila muškarce…

U današnjoj emisiji emitovan je klip na kom Maja Marinković priča za vreme žurke da je Aneli Ahmić kopira i da je počela da se oblači isto kao ona.

Voditelj je odmah da reč Aneli kako bi odgovorila na sve što je čula u snimku, a vrlo brzo nakon toga nastala je ozbiljna svađa u koju se umešao i Marko Janjušević Janjuš. 

Foto: Printscreen Youtube

– Ja i ona nemamo ni pretežno isti stil, ona se oblači meni užasno, prenakićeno, ona uopšte nema moj stil. Moje stvari su prave stvari, a njene su preko Instagrama. Ovo je jedna bolesnica koja izmišlja stvari, ja i ona nigde veze u oblačenju – rekla je Aneli.

– Ona se toliko nagojila, takva je krmača masna, puna celulita. Neću da komentarišem njen stil jer njen stil ne postoji. Slađa i ja imamo istu bundu, Gačić je prokomentarisao da li je Maja uzela bundu od Aneli. Ona je tu noć videla je Jovana – govorila je Maja.

– Na granici sam da ga pustim da te iz*ebe – poručila je Aneli.

Foto: Printscreen Youtube

– Maja je ličila pre operacije ni na šta, pu*ila je gazdama ispod stola u Gradskoj kafani, ona služi napolju samo da je istresu, čekaj Duško te je*ao – rekao je Janjuš.

– Sram te bilo Janjuše da tako pričaš. Ja sam čoveka videla dva puta u prolazu, čovek je bio tu u prostoriji sa drugarom – dodala je Maja.

– Car je dobio herpes i pola Beograda – rekao je Janjuš.

– Ti si rošavo govedo, sa krivim prstima – nastavila je Marinkovićeva. 

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. 
SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner