Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Maja Marinković i Lepa Brena KOPIRAJU Anu Korać!

Objavio: RHT
30/04/2021 2:00 PM

Maja Marinković je poslednjih meseci bila predmet sprdnje na internetu zbog toga što je u svemu imitirala Anu Korać. Počevši od platičnih operacija pa do identičnih odevnih kombinacija. Poslednja Majina imitacija u dugom nizu je to da Čorbu često “čačka” po nosu. Što prstićim, što (novim plastičnim) nosićem trlja svog trenutnog partnera po nosu. Ako se prisetio to je Ana stalno radila. a i dalje radi Davidu.

Lepa Brena-Foto:Printscreen

No, da je Ana Korać, hteli mi to da priznamo ili ne, postala trendseterka svedoči i to da je i Lepa Brena ubrzo nakon pto je starleta postavila fotografiju sa šubarom, uradila isto to. Ipak, vrlo je moguće da se ovde ne radi o imitaciji, a kamoli o opsesiji Anom Korać. Jednostavno šubara je jedan od omiljenih zimskih aksesoara, a i Breni je sigurno zbog godina i lošije cirkulacije mnogo hladnije nego Ani.

Izvor: Svet i Skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner