Background adbanner
calendar

Četvrtak 13. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NEPREPOZNATLJIVA! Isplivale fotke iz prošlosti Tijane Ajfon, ni rođena majka je ne bi prepoznala! GRAD DANAS OBELEŽAVA SPASOVDAN – litija kreće u 19 časova! SLOBA RADANOVIĆ HITNO IDE NA OPERACIJU?! Pevač morao da otkaže i nastup! Otkriveni svi detalji! (FOTO) MC STOJAN PROVOCIRA ZORANU NAKON RASKIDA! Pevačica otkazala sve nastupe, on se hvali slikama sa drugim devojkama BARBARA BOBAK OTKRILA SVE O PLASTIČNIM OPERACIJAMA KOJE JE RADILA! Pevačica uskoro planira još nešto da promeni na sebi, a to je… (VIDEO) CRVENI METEOALARM NA SNAZI U SRBIJI! Očekuje nas nestabilno vreme, saznajte gde će biti pljuskovi! SRBIJU TRESU ZEMLJOTRESI?! Treći potres u ovom gradu za samo 10 dana! DANAS SLAVIMO VAZNESENJE HRISTOVO, U NARODU POZNATO KAO SPASOVDAN Smatra se najsrećnijim danom u godini, evo šta nikako ne treba da radite! DA LI PAMETNI TELEFONI PRIVLAČE GROMOVE? Stručnjaci razrešili MISTERIJU da li da koristimo mobilni tokom OLUJE TUGA! SMRTNI SLUČAJ SLOMIO MILJANU KULIĆ! Ne može da dođe sebi od šoka, slomila se pred kamerama Stiže im VELIKI DOBITAK: Mars u Biku donosi priliv novca OVIM ZNACIMA HITNO OGLAŠAVANJE ASMINA! Uzeo stvar u svoje ruke, rešio da zapuši usta Siti i Jasmini! SITA I JASMINA NA APARATIMA! ANELI SVE PRIZNALA! Iznela detalje o Janjušu! Ovo je prava istina KEVIN SPEJSI DUŽAN MILIONE! Oskarovac briznuo u PLAČ usred emisije, izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE! SVI DETALJI OTMICE, ANELI ZANEMELA! Nastao muk u rijalitiju, šokantni detalji lede krv u žilama EKSKLUZIVNO! “Mioni se GADI Ša! Katastrofa su!” Iva Grgurić razvezala jezik! (VIDEO)

MAJA I STANISLAV MOMENTALNO NAPUSTILI BELU KUĆU! Kraj je, očekuje se pismo produkcije!

Objavio: RHT
10/04/2024 7:26 PM

Maja i Stanislav napustili Belu kuću

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Maja i Stanislav napustili Belu kuću

Maja Marinković i Stanislav Krofak prekršili su jedno od glavnog pravila rijalitija zbog čega će biti žestoko kažnjeni.

Naime, oni su napustili Belu kuću i to usred emisije, tokom koje svi učesnici moraju da budu za stolom.

Oni su odlučili da pobegnu iz kuće i odu u izolaciju kako bi se osamili i imali intimne odnose, ali je strarleta odlučila da odbije svog partnera 

– Neću, nemoj – ponavljala je i molila Maja.

Napuštanje emisije strogo je zabranjeno i kažnjivo, što piše u ugovoru koji su potpisali.

Da njihova ljubav cveta, uprkos mnogobrojnim preprekama za crnim stolom, Maja Marinković Stanislav Krofak dokazuju iz dana u dan.

Photo: Printscreen Instagram/majamarinkovic/stanislav_pantera_krofak

Podsetimo, Majin otac, Radomir Marinković Taki se za medije oglasio i otkrio da ovog puta podržava ćerkin izbor.

Stanislavova ćerka

Stanislavova ćerka, koja vodi njegove društvene mreže, oglasila se na Instagramu i, u ime cele porodice Krofak, jasno dala do znanja šta misli o vezi svog oca sa Marinkovićkom. 

– Da se oglasimo prvi i poslednji put povodom veze Stanislava i Maje. Iako on sam donosi sve odluke, mi nismo za tu vezu, jer mu želimo dobro. Protiv Maje lično nemamo ništa, ali shodno ponašanju koje smo gledali u prethodnim vezama u rijalitiju, smatramo da nije za njega. Naravno da se ljudi menjaju, ali to ne znači da se njihova prošlost može izbrisati. Dobar čovek je čovek koji radi dobra dela, a ne onaj koji prizna da je nešto loše uradio. To je velika razlika. Iskrenost i dobrota nisu iste stvari. Mi našeg brata, sina, tatu, strica i šuraka podržavamo i volimo, ali svoje mišljenje imamo. Ne želimo da ispadne da smo mi za Mionu i da želimo da se pomire, nego mislimo kako Maja nije za našu porodicu. Porodica Krofak.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner