Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Madona se unakazila brojnim korekcijama! Fanovi šokirani! “Da li je to vanzemaljac”!

Objavio: RHT
19/05/2021 11:00 AM

Madona trenutno promoviše svoj dolazeći album “Madame X” pa na Instagramu često objavljuje provokativne slike, među kojima su neretko i one bez šminke.

Madonin Instagram prepun je “selfija”, a brojni obožavaoci komentarišu kako je nepotrebno promenila lice filerima, botoksom i “faceliftom”.

– Da li je to vanzemaljac? Prepala sam se – glasi jedan od komentara.

https://www.instagram.com/p/CO6QFcTBoUw/

Šta se dešava sa pop ikonom i čemu sve korekcije na licu?

Madonni (62) su kapci i obrve podignuti, čelo izravnato, a usne popunjene:

– Ogromna šteta što si uništila svoje divne, prepoznatljive usne – napisao joj je obožavalac, a veliki broj korisnika društvenih mreža složilo se s komentarom.

Tagovi:

 • botoks
 • Madina
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner