Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA SE OTVORILA PREMA SVETU Vučić: “Zadovoljan sam što se investicioni rejting dogodio 5. oktobra” BAJDEN DONEO HITNU ODLUKU! Stiže još 500 vojnika VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje Ana Sević OVAKO ČESTITALA BIVŠEM MUŽU ROĐENJE DETETA! Pomenula i Katarinu (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VEĆE ZARADE PROSVETARIMA: “Plata nastavnika je bila 44.000, sada je 97.000, a biće preko 103.000 dinara” VUČIĆ O SRAMNIM LAŽIMA BIVŠEG GUVERNERA NBS: U njegovo vreme smo dobili korak nazad Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK! “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE

MAĐARSKI MINISTAR: PO SVAKU CENU SPREČITI DIREKTAN SUKOB NATO I RUSIJE!

Objavio: RHT
24/09/2022 7:07 AM

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto pozvao je na sprečavanje direktnog sukoba između Rusije i NATO-a

Foto: Screenshot Youtube

– Trenutno je najvažniji zadatak da se izbegne bilo kakav direktan sukob između Rusije i NATO-a – rekao je Sijarto za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, to će dovesti do takvih posledica koje nisu potrebne ni jednoj strani.

Ministar spoljnih poslova je dodao da Mađarska ne želi da ugrozi postojanje planete Zemlje.

Takođe je primetio da “direktnom sukobu između NATO-a i Rusije nema kraja”.

Izvor: Srbija danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner