Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

Ma neka pišu šta hoće, ne zanima me!Glumca Nikolu Glišića etiketirali zbog uloge u filmu, on odgovara…

Objavio: RHT
22/03/2024 7:00 PM
Foto: Hypetv/Ma neka pišu šta hoće

Ma neka pišu šta hoće

Glumac i radijski voditelj Nikola Glišić, gost je ovonedeljnoh izdanja emisije Chit Chat sa Nemanjom koja se emituje na programu Hype tv nedelja 16 časova.

Nikola je otvoreno govorio o filmu “Pored Mene” koji ga je i proslavio. Kao i o glavnoj ulozi mladog sportiste, koji je istraživao svoju seksualnost. Naime, čuveni filmski poljubac sa glumcem Slavenom Došlom napravio je veliku pometnju u medijima, pa su mu tako pripisivali razne gej afere:

“Ma svašta se pisalo nako projekcije filma, razne naslovnice su izlazile, mene stvarno to nikada nije zanimalo, najvažnija mi je podrška porodice. Bilo je raznih situacija, pa je tako na press konferenciji jedan novinar želeo da sazna, da li sam homoseksualac? Nakon mog odgovora da ukoliko mene glumcaNikolu, poistovećuje sa filmskim likom Strahinjom onda je očigledno u njemu veliki problem.

Pa onda bi i ubice iz filma poistovećivali sa glumcima, to je apsurd.

Na pitanje da li se razmišljao da odustane od uloge, Nikola odgovara:

” Kada sam dobio scenario, na prvu loptu sam želeo da odustanem, međutim konsultovao sam se sa porodicom, prijateljima, koji su mi objasnili da je gluma moj poziv i da to uradim najprofesionalnije što mogu, pristao sam i nisam se pokajao, sve bih ponovio” završava Nikola.

O porodici kao velikoj podršci, ulogama, radiju …

Celu emisiju možete pogledati premijerno u nedelju u 16 časova na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

(Hypetv/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner