Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji

POSLE TEŠKOG PERIODA KONAČNO UŽIVAJU! Luna i Marko sa koferima otputovali 70 kilometara od Beograda!

Objavio: RHT
22/05/2024 3:41 PM

Luna Đogani uživa 70 km od Beograda!

Nakon što je Marko Miljković pušten iz pritvora, Luna Đogani je spakovala kofere i odlučila da se skloni iz Beograda.

foto: printscreen/instagram/marko.miljkovic

Nedavno je Marko Miljković, zbog sukoba sa komšijama bio priveden i dve noći je proveo u ćeliji. A tokom tog haosa Luna se nije oglašavala za medije, niti je izlazila iz stana. Ona je juče po prvi put na društvene mreže stavila zajedničku sliku sa Markom.

foto: printscreen/instagram/luna_djogani

Luna Đogani uživa 70 km od Beograda

I dok se svi pitaju šta se sada dešava u domu Miljkovića, Đoganijeva je odlučila da se malo skloni iz Beograda, te je spakovala kofere i otišla u Borkovac. Nekih 70 kilometara od Beograda gde uživa sa ćerkama. Ona slike iz bazena i đakuzija postavlja na Instagram, a pored devojčica koje se brčkaju u bazenu, i nje, nema Marka. Svi se sada pitaju gde je to Marko otišao ako nije uz svoje najmilije. Ili je i on tu, ali ne želi ad se slika i snima. Jer odmara mozak od svega što je proživeo u prethodnom periodu.

foto: printscreen/instagram/luna_djogani

Ko zna, možda je Luna sa decom doputovala kako bi se malo sklonili od pogleda radoznalih kimšija. Ili su samo želeli da nekoliko dana provedu van grada i buke. Marko je rekao da će se obratiti medijima i sve isričati, ali kada za to dobije dozvolu advokata i kada za to dođe pravo vreme.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner