Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PUKAO AKVARIJUM! SVE POZNATE CICE NA SLAVLJU! Lepota na sve strane! Proslava za pamćenje (FOTO) VELIKI GUBITAK! ZAVIJENA U CRNO! Pevačica u suzama:”Kada izgubite oba roditelja shvatite šta su vam značili” PRVI SUSRET ANELI I ASMINA! Muk u Beloj kući! Nastao opšti haos, šok! GUŠI SE U SUZAMA! Ne može da dođe sebi! Rijaliti učesnica se slomila ALEKS NIKOLIĆ SVIMA ZAPUŠILA USTA:”Moj mir”! Bivša rijaliti učesnica poslala snažnu poruku PREDSEDNIK DOŠAO U AMERIKU! Vučić u četvrtak na Generalnoj skupštini UN: “Naša trobojka će se ponosno vijoriti u Njujorku” VAŽNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST! ŠOK! MC OPLELA PO ANITI:”Ona nije psihički jaka”Aleks se dotakla i Matore: “Vozila sam te, šta je sporno” FILIP CAR VAN SEBE,NE VERUJE SVOJIM OČIMA! Sve šokirao objavom, pogled ledi krv u žilama! (FOTO) “JA NE DOLAZIM ANELI NA NOGE! ONA DOLAZI NA MOJE, KAO PUDLICA!”Asmin Durdžić NIKAD BRUTALNIJI pred suočavanje sa Aneli BRUTALNO! BEZ DLAKE NA JEZIKU u“D-CAST-U” SVE O ODNOSU SA MATOROM! Bivša rijaliti učesnica sve iznenadila “SAMO JE BRAT MOGAO DA ME ODGOVORI OD SUOČAVANJA SA ANELI!” Asmin Durdžić u ekskluzivnom gostovanju na HYPE TELEVIZIJI sat vremena pred suočavanje sa Aneli STANIJA JE NAPUSTILA SRBIJU! EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Pred suočavanje Aneli i Asmina! A evo kako je reagovala kada je ČULA da Dudžić ide u Šimanovce “NAPRAVIĆU JA OD JANJUŠA MUŠKARCA! Pozajmiću mu LAMBA da bude FACA!” Asmin šokirao pred suočavanje sa Aneli “Platio bih mu da bude sa njom” EKSKLUZIVNO: JA ULAZIM U RIJALITI ‘IMANJE’, NEMA TIH PARA DA UĐEM U ‘ZADRUGU’! Asmin Durdžić otkrio sve o dogovoru sa produkcijom ASMIN STIGAO NA HYPE TELEVIZIJU SAMO NEKOLIKO SATI PRED SUOČAVANJE SA ANELI AHMIĆ! Megaekskluzivno!

LUNA ĐOGANI HITNO NAPUSTILA BEOGRAD! Uhvaćeno gde se krije, a evo i sa kim (FOTO)

Objavio: RHT
13/02/2024 9:18 PM

Luna Đogani hitno napustila Beograd!

Foto: Printscreen Instagram

Pobednica “Zadruge 2”, jutjuberka Luna Đogani, otišla je sa ćerkama Mijom i Lanom, te mužem Markom Miljkovićem, iz rodnog Beograda u Sokobanju.

Luna Đogani hitno napustila Beograd

Luna se oglasila iz Sokobanje i pokazala kako se mazi u spavaćoj sobi sa obe naslednice, što je zasigurno raznežilo mnoge.

Photo: Instagram printscreen

Malo potom, pokazala je i šta jedu, a bila je oduševljena azijskim specijalitetom.

– Au, kakav suši! – poručila je Đoganijeva u sklopu jedne od objava.

– Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom – kazala je Luna nedavno, te dodala:

Photo: Instagram printscreen, Luna Đogani hitno napustila Beograd

– Moja mama mi dosta pomaže i nadam se da ću imati sa ćerkama isti odnos kao moja majka sa mnom. Daće Bog da i ja budem kao ona u njenim godinama.

NAJAVILA NOVI POSAO

Luna Ðogani, pobednica “Zadruge 2”, snimila je nekoliko pesama, ali je, kako je rekla, ipak odlučila da odustane od pevačke karijere.

– Ne bavim se više muzikom, odlučila sam da prestanem. Više nisam ni pevačica, ni influenserka, bukvalno se bavim svim i svačim. Nikada nisam na jednom polju, na jednom mestu. Završila sam srednju školu, smer gluma, možda postanem i glumica. Možda završim u nekom filmu – rekla Đoganijeva.

Inače, Luna i Marko uskoro postaju ponosni vlasnici stana na Novom Beogradu, čime će zvanično imati tri nepokretnosti na svoje ime. 

– Rođenje druge ćerkice Lane još više ih je navelo da ulažu u budućnost, pa su se oko treće nekretnine saglasili brže nego ikada. Poželeli su da obe naslednice imaju svoje stanove kada odrastu, pa ne žale para da ih obezbede dok su u mogućnosti  – kazao je izvor blizak paru i otkrio da će dvosoban stan na Novom Beogradu koštati nešto više od 200.000 evra. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Alo/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner