Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

LUKSUZAN ZATVOR, ALI NE DAO BOG NIKOM: Elektru Elit priveli posle utakmice

Objavio: RHT
29/11/2022 7:30 PM

Transrodna pevačica Elektra Elit uhapšena je prošlog meseca u Cirihu, u stanu u kojem se zajedno sa nekoliko koleginica bavi najstarijim zanatom. Elektra je u pritvoru ostala 48 sati, uskoro će joj biti izrečena kazna, a sada je otkrila i da je “pala zbog klijenata”.

Foto: Printscreen

“U mom poslu je sve mač sa dve oštrice. Dovoljno je da imaš jednu budalu u timu da sve krene naopako”, počela je Elektra i otkrila: “To veče su igrali Švajcarska i Holandija, to je bila poslednja šansa da se Švajcarska kvalifijuje, i posle utakmice su došli momci kod nas u salon. Kada su krenuli napolje, policija ih je pretresla i pronašla oružje i narkotike“, priča pevačica.

“Pitali su ih gde ste bili, oni kažu ‘kod Elektre’ i to ti je dovoljno. Svi grupno smo otputovali na 48 satiJa sam polugola izašla, imala sam samo brushalter. Brzo sam prebacila nešto preko sebe, jer je došlo puno ljudi da hapsi”.

Foto: Printscreen YouTube

Pevačica otkriva da je potom prebačena u ženski zatvor i da je bila sama u ćeliji: “Nervozna sam bila. Ta noć je bila… Kad te stave u tako nešto… To jesu luksuzni zatvori, ali ne dao Bog nikom“. Pevačica je dodala i da je iz pritvora puštena posle 48 sati, da će joj uskoro stići kazna koju treba da plati, kao i da su njene saradnice zadržane.

“Momci su izašli iz sobe sa stvarima koje nije trebalo da imaju, oružje i narkotike. Policija je pitala gde ste bili, gde ste kupili – a kupili su kod mje drugarice. Policiji nije važno da li je Elektra ili Elena”, rekla je Elit za Estradu Bum.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner