Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

LUKAS STIŽE U CRNU GORU, OVAJ SPEKTAKL SE NE PROPUŠTA Aca puni najveću diskoteku u Budvi!

Objavio: RHT
21/07/2021 10:18 PM

Aca Lukas u proteklom perodu napravio je ogroman broj koncerata u Srbiji, a sada će održati nastup u Budvi.

 

Najveća diskoteka na crnogorskom primorju “Top Hil”, u koju može da stane 5.000 ljudi, najverovatnije će biti krcata s obzirom na to da je Aca širom Srbije u proteklom periodu održavao koncerte kojima je prisustvovalo preko 20.000 ljudi.

Lukas će u Budvi nastupiti u subotu, 24. jula, a kako tvrde iz njegovog tima, folker je i više nego spreman da dodatno zagreje letnju sezonu u Crnoj Gori.

Inače, već tradicionalno, najbolji srpski pevači pevaju u jeku sezone u Crnoj Gori, a ovaj nastup je još jedan dokaz da je Lukas izvođač koji okuplja najveći mogući broj ljudi na jednom mestu.

 

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner