Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

LUDA ZABAVA NA ROĐENDANU SANJE MARINKOVIĆ: Dačić se latio mikrofona, pa zapevao veliki HIT! ( FOTO )

Objavio: RHT
12/03/2023 10:00 PM

Voditeljka i autorka emisije ”Magazin In”, koja se emituje na TV Pink, Sanja Marinković sinoć je slavila svoj rođendan u jednom prestižnom hotelu, gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti, pevača i političara, među njima advokat Zora Dobričanin, političari Ivica Dačić, kao i pevačice Alka Vujica i Ana Bekuta i mnogi drugi.

Foto: Printscreen Youtube

Atmosfera je došla do usijanja, a u jednom trenutku mikrofona se latilo Dačić te je zapevao ”Prvi poljubac” od Halida Bešlića.

Foto: Printscreen Instagram

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner