Background adbanner
Background adbanner

LJUPKA STEVIĆ ISKRENO O TEŠKIM ŽIVOTNIM SITUACIJAMA: Niko ne može da mi pomogne, moram sama sebi! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/06/2022 8:45 PM

Popularna pevačica Ljupka Stević bila je gošća emisije “Hajpovanje” gde je iskreno govorila o svom dugom postojanju na estradi, radu i karijeri, ali i o pojedinim detaljima iz svog života.

Ljupka se prisetila svojih početaka kada je kročila na estradu sa pesmom “Mora po mom” i priznaje da prava koincidencija isplala da joj se i poslednja pesma zove slično, kao prva “Moram”, koju je izdala baš na svoj rođendan.

Ovo je potpuno nova i druga energija, prošlo je godinu i po dana od kada sam izbacila pesmu pre ove. A pesma “Moram” mi je nekako posebno draga i odlučila sam namerno da je objavim za svoj rođendan i to baš u vreme kada sam se rodila, u 02:20h iza ponoći 26. juna – rekla je Ljupka.

Pevačica je priznala da joj u pojedinim životnim momentima nije bilo svejedno, ali kada god je pala, ustala je još jača.

Treba pozitivno gledati na život i kada nam se dešavaju manje lepe stvari i nije život samo sreća i osmesi, jer kada spojimo sve, i tuga i suze su sastavni deo života. Lično, mnogo toga me muči i nekada niko ne može da mi pomogne, onda moram sama sebi i to me čini još srečnijom, jačom i zadovoljnijom – ističe Ljupka.

U videu pogledajte šta je još Ljupka rekla Dušanu u emisiji “HAJPOVANJE”!

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x