Background adbanner
calendar

Nedelja 21. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK ISPOVEST ANITINOG BIVŠEG:”Uhvatila se lošeg društva, droge, jednom me je i udarila” BEZ BRUSHALTERA U ČIPKANOM KORSETU Žena Siniše Mihajlovića u izazovnom izdanju: Arijana (53) se utegla, zbog ovih slika mreže se usijale “BRANIO MI JE DA PEVAM!” Aleksandra Mladenović O ZABRANI KOJU JE IMALA: “Tri godine sam bila sa njim!?” TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O PAKLU! Pevačica otkrila kakvu je torturu prošla:”Bila sam ubijena u pojam” “UBOLA ME JE MAKAZAMA I NOŽEM”Ivan Marinković bio u policiji!? Izneo prljav veš i sve detalje vezane za Jelenu! TELO MI OTIČE, NE MOGU DA SE POMERIM Jelena Tomašević godinama nije znala da boluje od ove bolesti: Ja imam 36, a moje telo 75 godina HOROR na Paliluli! Majka u stanu zatekla TELO sina u fazi RASPADANJA! Danima ga niko nije ni video, ni čuo! “JA NEMAM KONKURENCIJU” Vojaž ekskluzivno za HYPETV u Crnoj Gori: “NE SVIĐA MI SE PESMA BRESKVICE I ZORANE” PARTIZAN JE DOVEO BRUTALNOG IGRAČA! Grobari oduševljeni novim pojačanjem U NAREDNA DVA SATA PLJUSKOVI I GRMLJAVINA! Evo gde se očekuje loše vreme i pad temperature VUČIĆ URUČIO DRŽAVNU ZASTAVU OLIMPIJSKOM TIMU SRBIJE! Za zlato 200.000 evra! NEDELJNI HOROSKOP: Kome se vraća stara ljubav, a kome novac pada s neba PEVAČICA ZAVRŠILA U LUDNICI? Saznala da joj se bivši OŽENIO, a onda joj saopštena i DIJAGNOZA SKANDAL! BLAM BIVŠIH SUPRUŽNIKA! IVAN MARINKOVIĆ U SUZAMA! PUKAO MU FILM! PLJUNUO JELENU! Nastala opšta pometnja OVO JE LUNA ĐOGANI!? Pogledajte kako je sve izgledala! Transformacije su neverovatne! (FOTO) “MIONA ĆE ŠUTNUTI ŠA ZA DVA MESECA” Skandal trese mreže: NAREDILA MU DA URADI OVO?

LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. JULA 2024. GODINE! Rakovima se sviđa jedna MOĆNA OSOBA!

Objavio: RHT
21/07/2024 8:15 AM

LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. JULA 2024. GODINE

Vreme je da pažljivo razmislite kako ćete da postupite kada je u pitanju – ljubav.

foto: prinscreen/pinterest

Usput pogledajte šta vam astrologija govori.

Ovan

Odličan provod vam je zagarantovan i moguće je da ćete izlaziti više nego u prethodnom periodu. Imaćete prilike da prisustvujete društvenim okupljanjima, zabavama i sretnim događajima, na kojima lako možete da nađete priliku za romansu.

Bik

Ušli ste u period koji je povoljan za započinjanje zajedničkog života sa partnerom i uopšte prijatan porodični i kućni život. Bilo je dosta previranja u vašem životu ali sad dolaze mirnija vremena.

Blizanci – privlačite poznate

U poslednje vreme privlačite osobe koje su ugledne ili čak poznate, svakako popularne. Taj trend će se nastaviti i sledeće nedelje i nešto bi mogo da se izrodi iz novonastalih okolnosti. U svakom slučaju ćete biti traženiji nego inače.

Rakovima se sviđa jedna MOĆNA OSOBA

Moguće je poznanstvo sa nekim ko poseduje moć, bilo zbog društvenog položaja ili znanja, pozicije ili zanimanja. Ta osoba će vas privući, ali nije sigurno da će vaša naklonost biti uzvraćena. 

Lav

Nastavićete da sijate i privlačite pažnju gde god da se pojavite. Leto je obično vaše omiljeno godišnje doba, inspiriše vas ljubav. U ovom periodu ćete uživati i biti više nego dobro raspoloženi kada su stvari srca u pitanju.

foto: printscreen/pinterest

LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. JULA 2024. GODINE

Devica

Postojaće mogućnost da doživite romansu na radnom mestu ili sa nekim s kim dolazite u kontakt preko posla. Kontakt se ne mora striktno desiti na vašem radnom mestu, već se može dogoditi na radnom mestu osobe koja će vam se dopasti.

Vaga

U narednom periodu će vas privlačiti osebe koje su duboke i kompleksne, koje imaju intenzivna osećanja i posesivne su. Zbog toga je moguća romansa sa nekim ko ima snažan uticaj znaka Škorpije na ličnost, bilo da je Škorpija u znaku ili podznaku.

Škorpija

Ako ste u vezi, moguće su teške reči između vas i partnera. Najbolje bi bilo da se ne prepuštate instinktima i da pokušate da povedete konstruktivan razgovor o tome šta kome smeta u odnosu. Na taj način ćete umanjiti negativne uticaje.

Strelac

Ušli ste u vrlo povljan period za ljubav, jer ćete uživati posebnu pažnju svih s kojima stupate u kontakt. Niko neće ostati ravnodušan na vaš šarm i to će vam obezbediti brojne prilike za flert, a možda i ljubav, sve zavisi od toga šta tražite.

Jarac

Imate veći interes za ljubav i posebno za fizički kontakt sa nekim ko vas privlači. Za razliku od toga kako ste se osećali prethodnih nedelja, sad ćete želeti i težiti tome da doživite intenzivno romantično iskustvo.

LJUBAVNI HOROSKOP DO 27. JULA 2024. GODINE

Vodolija

Naredni period je povoljan za pripadnike znaka koji su sami ili u potrazi za ljubavlju. Vaš društveni život će postati bogatiji i neko koga ćete upoznati će privući vašu pažnju. 

Ribe

Bićete više okrenuti poslu ili drugim životnim oblastima koje nemaju nikakve veze sa uživanjem ili ljubavlju. Eventualno je moguće neko seksualno iskustvo, ali romantika je nešto za šta nećete imati energije, a ni volje.

Hypetv.rs/V.M./Informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner