Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE

“MRZIM ŽENE KOJE ISKORIŠĆAVAJU ŽENSKU NESREĆU” Ljuba Pantović oplela po Staniji Dobrojević u D-Castu: “Gde je izgubila bebu?”

Objavio: RHT
24/06/2024 10:30 PM

Ljuba Pantović o Staniji Dobrojević

photo:Hypetv

U novoj epizodi emisije “D-Cast” na Hype televiziji, koju vodi i autorski potpisuje Dejan Dragojević, kao specijalna gošća pojavila se Ljuba Pantović.

Dejan Dragojević je poznat po svojoj sposobnosti da izazove zanimljive diskusije i da istražuje različite aspekte života i kulture kroz svoju emisiju “D-Cast”. Gostovanje Ljube Pantović, koja je takođe poznata po tome da nema “dlake na jeziku”, kao i svojim stavovima i javnim nastupima, sigurno će doprineti dinamičnosti i bogatstvu sadržaja ove epizode.

Ona je otkrila šta misli o Staniji Dobrojević.

photo:Hypetv

– Vređala je uvek žene, vređala je i mene i moju decu. Onaj odozgo te tako drži, nemoj to da zaboravi ona. Čiju je ona decu dirala, možda ih zato ni nema. Da se nauči da se deca ne diraju. Ja joj želim da ih ima, da me neko ne shvati pogrešno. Ja sam njoj uvek govorila da mi ne dira decu, da je razumem jer ih nema. To ume da boli. Izgubila je bebu. Gde je izgubila? Ispala joj je negde? Koliko god ja zvučim odvratno ljudima. Mrzim žene koje iskorišćavaju istinsku i pravu žensku nesreću. Samo žene koje su stvarno izgubile dete, znaju šta je to. To je nešto što nikad nijedna majka ne može da preboli – rekla je Ljuba, pa otkrila da li misli da je Stanija zaista bila trudna:

Ljuba Pantović o Staniji Dobrojević

– Ja sudim po nekim drugim stvarima. Ona kaže da je izgubila bebu i pojavila se posle tipa dve nedelje u uskoj beloj haljini kod Ognjena Amidžića. Koliko ja znam, kada se izgubi beba, na bilo koji način, itekako se krvari i nijedna budala ne bi došla u uskoj, pripijenoj beloj haljini. Ajmo tako na primer. Ponašanje njeno u emisiji, da i se tako ponaša žena koja je izgubila bebu? Ne razumem. Ili je ona odlepila, pa je dobila neku terapiju da bi se tako ponašala – rekla je Ljuba u D-Castu.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner