Background adbanner
Background adbanner

“LETELE SU ČAŠE I FLAŠE, KRENULA SAM DA BEŽIM”: Tea Tairović jedva izvukla živu glavu na nastupu

Objavio: RHT
17/06/2022 9:00 PM

Pevačica Tea Tairović odlučila je da progovori o neprijatnostima koje često doživljava na nastupima.

Foto: ATA Images

Naime, pevačica je u javnosti poznata kao kraljica bakišiša, a sada otkriva da se na jednom nastupu dogodila tuča i da je morala da beži sa slavlja.

– Nastupala sam u jednom gradu i u toku je bila žestoka tuča. Letele su čase, flaše, sve što je moglo u tom trenutku. Krenula sam da bežim, sakrila sam se iza gitariste i nastavila da pevam. Imala sam sreću što me je gitarista sačuvao. Moram u takvim situacijama da nastavim da pevam kao da se ništa nije desilo. Samo na taj način može potresna situacija da se smiri – priča Tea i dodaje:

– Bilo je momenata kada sam prekidala nastupe. Prošlog leta je dolazilo do infuzija, ali ovog puta sam se naoružala vitaminima. Imam tu sreću da me ljudi traže širom sveta, tempo mi je žestok. Bilo je dosta novogodišnjih koncerata, a uglavnom sam za svaku Novu godinu bolesna. Novogodišnji koncerti ne mogu da se otkazuju i morala sam da pevam. Pravo iz kreveta, pravo na nastup i to pod temperaturom – zaključuje pevačica.

Izvor: Blic

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x