Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

LEPOTICA I PO – nakon raskida uživa SA NJOM! (FOTO)

Objavio: RHT
30/01/2023 8:00 PM

Ilda Radončić i Teodora Džehverović su stigle u žižu interesovanja javnosti nakon što su objavile da žive zajedno kao najbolje drugarice.

Foto: screenshot instagram

Pevačica Teodora je prethodno zaokupila pažnju javnosti nakon što je okončala svoju dvogodišnju vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Ilda, popularna na društvenim mrežama, otkrila je da živi sa Teodorom već dva meseca, nakon što su obe kupile stan. Ona ističe da je Teodori najveća podrška, te da joj je uzorna pratilja na svim nastupima. Ilda je privukla pažnju svojom lepotoću, a brojni komplimenti su uključeni u njene Instagram objave.

Njihov novi život uživaju u svakodnevnom druženju, a njihova zajednička avantura pokazuje kako najbolji odnosi mogu biti ne samo na privrženosti, već i na ljubavi. Sada kada su se našle u žiži javnosti, verujemo da će njihova priča nastaviti da inspiriše mnoge.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner