Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

VAGE SU NAJLEPŠI ZNAK! Evo šta niste znali

Objavio: RHT
23/02/2024 9:54 PM

Lepota je u vama!

Pronalaženje pravog partnera će biti prioritet u životu osobe rođene u znaku vage. Za vage koje su već u vezi, održavanje mira i harmonije je najvažnija stvar. Vge nepodnose usamljenost. Kao partner je verna, umiljata i jako voli. Učiniće sve za svog partnera, počevši od razgovora pa sve do vođenja ljubavi.Posvećenost savršenom balansu čine je divnim partnerom.

Lepota je u vama!

Uvek želi da pomogne, vaga je savršen prijatelj. Spadaju u fleksibilan znak koji jako voli da provodi vreme sa prijateljima i porodicom. Uvek je raspoložena za druženje. Ljudima oko nje itekako privlači pažnju.Izuzetno ima je bitna harmonija i sklad.

Kada su u pitanju tudji problemi, rođeni u ovom znaku su uvek tu da pomognu. Nema te vage koja neće dotrčati kada je pozovete.

Jako ceni iskrenost i nije zlopamtilo.

MIR je najvažniji za ovaj znak. Ukoliko ga nemaju, lako izgube balans. Jako su odgovorni i posvećeni poslu. Bilo da si lider ili ne, svoje obavezne uvek ispunjavju.

Pravda je ono za šta žive a često su meta nepravde. Jer su fer igrači. U razgovorima su diplomate. Ali itekako umuje da budu neodlučne.

svakako su toliko privlačne, da ne možete a da je ne primetite. Graciozna je , lepe građe i nežnog lica.

jako voli da deli svoje emocije, poneakd i previše.

Idealan partner za ženu Vagu je onaj muškarac koji na život gleda na isti način kao i ona, muškarac koji voli lepotu, prefinjenost, lepe manire i umerenost u svemu. Žene Vage rođene su za svaku vrstu umetnosti, vole da uživaju na svakom životnom polju i da ne žure ni sa čim. Njima je prirodno da vole, budu zaljubljene i uvek razmišljaju o nekom muškarcu.

Ove dame su jako vesele, duhovite i prijatne za komunikaciju. Žene rođene u znaku Vage, zbog svog vladara Venere, neretko su jako lepe, vole da se neguju,  i da se lepo i skupo obuku.

Zato drage Vage, vaša unutrašnja lepota ne može se meriti ni sa jednimm drugim znakom!

Na tome vam mnogi zavide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner