Background adbanner
Background adbanner

LEPO! Lukas vežba za nedeljnu emisiju u studiju Hype televizije (VIDEO)

Objavio: RHT
16/04/2021 8:00 AM

Najpopularniji pevač na Balkanu Aca Lukas stalno dokazuje svoju veličinu i da to što je najveća balkanska zvezda ne znači da ne bi trebalo ništa da radi. Baš naprotiv, Aca svakodnevno vežba i osmišljava kako da iznenadi svoje fanove.

Aca Lukas- Foto:Printscreen

Prošle nedelje smo imali prilike da vidimo njegovu prvu emisiju “Nedelja sa Lukasom”, emitovana na Hype televiziji i koja je imala neverovatnu gledanost, a šta nam sprema za sledeću nedelju, to nam ostaje da vidimo.

Naime, Lukas se vredno priprema, a mi smo ga zatekli u studiju Hype televizije kako vežba na klaviru:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

10 hours ago

Hype TV
Nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović, Isak odmara sa njima, priznao i kako je popularnost uticala na njega!#isakšabanović ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x