Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

LEPE NOGE I PAMETNA GLAVA: Jovana Jeremić je oduvek vodila računa o svom izgledu!

Objavio: RHT
20/01/2023 1:15 PM

Voditeljka Jovana Jeremić bila je jedna od studentkinja sa najvišim prosekom na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kojem je diplomirala, a sada je pokazala kako je izgledala u tom periodu.

Foto: Printscreen

Jovana je objavila fotografiju iz studentskih dana na kojoj je mnogi ne bi prepoznali zbog tamnije boje kose, iako joj se lice za deset godina skoro nimalo nije promenilo.

FOTO: Printscreen Instagram

– Uvek sam bila s**s-bomba. I uvek sam bila faca, čak i pre svoje slave! Pre 10 godina fotka! Najbolja studentkinja Pravnog je izgledala baš ovako – napisala je voditeljka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner