Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

Lepa Lukić U STRAHU! Pripremila svoju SAHRANU: “Ne želim da me sahrane kao skitnicu!”

Objavio: RHT
06/03/2024 1:14 PM

Lepa Lukić u strahu!

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, poznata je po svojoj neposrednosti i iskrenosti.

Bez ikakvog ustručavanja uvek je govorila na sve teme u svom životu.

Lepa je tako iskreno progovorila i o danu kada će, nakon što bude preminula, biti sahranjena.

Lepa Lukić u strahu!

Foto: Hypetv

Popularna pevačica je svojevremeno otkrila da štedi novac za one crne dane. Kako kaže ne želi da bude sahranjena kao skitnica. Legendarna pevačica se toga najviše plaši.

– Štedim ja za stare dane. Moram da štedim, jer ne znam kada ću da umrem – iskrena je bila Lepa svojevremeno.

– Bojim se da ne ostane dve hiljade evra iza mene, a da umrem, pa da ne mogu da me sahrane i pokopaju me poput skitnice – priznala je pevačica.

Foto: ATAImages

Lepa Lukić u strahu!

Lukićeva je ovom izjavom rastužila brojne svoje mnogobrojne obožavatelje.

Kako je Lepa jednom prilikom navela, prvu penziju zaradila je godinama staža, druga je nacionalna, a treće kanadska od pokojnog supruga.

– Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa – priznala je Lepa, a onda objasnila odakle joj sve tri penzije:

Foto: Printscreen

Nacionalnu penziju nisam jurila. Bila sam u Americi i kada sam se vratila, čula sam se s nekim ljudima koji su mi rekli da sam je dobila. Država me je priznala – objasnila je pevačica.

– Prvih deset godina sam plaćala penziono i socijalno osiguranje, a kada me je država prihvatila, sve je ona plaćala. Ja sam dobila i status istaknutog umetnika, tako da sam prvu penziju dobila sa 35 godina radnog staža i 55 godina života. Država je videla koja sam sva priznanja dobila, to sam i priložila – ispričala je pevačica narodne muzike svojevremeno.

Lepa Lukić u strahu!

Foto: ATAImages

Podsetimo, Lepa je nedavno istakla da više nikada ne mora da peva, jer od penzija prima sasvim dovoljno novca.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner