Background adbanner
calendar

Subota 2. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIO JE NAJLEPŠI UČESNIK ZVEZDE GRANDA, DANAS NE LIČI NA SEBE. Kako izgleda Nemanja Stevanović (FOTO) DRAMA NA WIZZ AIR LETU ZA BEOGRAD! Putnici ostavljeni u Francuskoj da se snalaze sami! OPLJAČKAN DEJAN MILIĆEVIĆ: Fotograf otkrio detalje nemilog događaja PRIJA SE SLOMILA U ARENI! Ovako se obratila hrvatskoj publici, ne može da izusti ni reč! MUK U BELOJ KUĆI! Bračni par Erski privukao pažnju učesnika ”Elite”, Zola odmah pecnuo Aleksu: Ako se… (VIDEO) PRIJA SE OGLASILA NAKON INCIDENTA NA KONCERTU U ZAGREBU RHMZ IZDAO DVA NAJNOVIJA UPOZORENJA! Najjači udari se očekuju u ovim delovima Srbije IMA 140 KILOGRAMA, I TVRDI DA MOŽE DA OSVOJI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA. Evo kako joj to polazi za rukom (FOTO) INCIDENT NA PRIJINOM KONCERTU! Dečko pao sa bine, hitno ga izveli, u pomoć pritekla i Aleksandra! HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ova učesnica je MOMENTALNO proterana iz rijalitija! NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! MREŽE SE USIJALE ZBOG ŽENE SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU (VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT PA SE OBRATILA NJEMU! VUČIĆ O SNIMKU MIKETIĆA: “Neko pozove drugare, šmrče kokain i sam se snima, i na kraju sam opet ja kriv!” “NEĆEŠ IZGRADITI SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI!” Isprozivali Amidžićevu trudnu devojku (FOTO) POŽAR U ELITI! Nastala OPŠTA PANIKA, DOZIVAJU OBEZBEĐENJE! (VIDEO) Skandal u Holivudu! Margo Robi ne želi da snima nastavak filma “Barbi”

Lepa Brena-začetnica zanata STARLETA kod nas! (FOTO)

Objavio: RHT
16/03/2023 11:14 AM

U vremenu kada su estradni umetnici morali da poštuju strogi kodeks ponašanja, jedan od uslova za uspeh bilo je i posedovanje odela.

Foto: Printscreen YouTube

Međutim, osamdesetih godina prošlog veka, došlo je do preokreta u shvatanju, kada je počelo da se obraća pažnja i na izgled. Dok su neke pevačice nastojale da karijeru grade isključivo na osnovu svog dobrog glasa, neke su bile spremne da idu korak dalje. Naime, neke popularne pevačice tog vremena su gradile karijeru kao starlete, i danas se smatraju začetnicama tog zanata.

Prva među njima, koja je danas jedna od najpoznatijih zvezda naše folk scene, jeste Lepa Brena. Ona se odvažila da svoju karijeru gradi ne samo na osnovu svog glasa, već i uz pomoć provokativnih fotografija. Tako je poznata pevačica pozirala za list “Novosti” u potpuno providnoj bluzi, koja je izazvala oprečne reakcije javnosti.

Foto: Printscreen

Lepa Brena je bila jedna od prvih pevačica koja je svojim provokativnim nastupima i fotografijama privukla pažnju šire publike. Međutim, nije samo njen izgled bio zaslužan za njenu popularnost – njeni hitovi su bili jednako atraktivni i zarazni kao i njen izgled. Brena je u to vreme bila jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a njeni hitovi i danas se slušaju i pevaju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner