Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Lepa Brena-začetnica zanata STARLETA kod nas! (FOTO)

Objavio: RHT
16/03/2023 11:14 AM

U vremenu kada su estradni umetnici morali da poštuju strogi kodeks ponašanja, jedan od uslova za uspeh bilo je i posedovanje odela.

Foto: Printscreen YouTube

Međutim, osamdesetih godina prošlog veka, došlo je do preokreta u shvatanju, kada je počelo da se obraća pažnja i na izgled. Dok su neke pevačice nastojale da karijeru grade isključivo na osnovu svog dobrog glasa, neke su bile spremne da idu korak dalje. Naime, neke popularne pevačice tog vremena su gradile karijeru kao starlete, i danas se smatraju začetnicama tog zanata.

Prva među njima, koja je danas jedna od najpoznatijih zvezda naše folk scene, jeste Lepa Brena. Ona se odvažila da svoju karijeru gradi ne samo na osnovu svog glasa, već i uz pomoć provokativnih fotografija. Tako je poznata pevačica pozirala za list “Novosti” u potpuno providnoj bluzi, koja je izazvala oprečne reakcije javnosti.

Foto: Printscreen

Lepa Brena je bila jedna od prvih pevačica koja je svojim provokativnim nastupima i fotografijama privukla pažnju šire publike. Međutim, nije samo njen izgled bio zaslužan za njenu popularnost – njeni hitovi su bili jednako atraktivni i zarazni kao i njen izgled. Brena je u to vreme bila jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a njeni hitovi i danas se slušaju i pevaju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner