Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Lažni Gipsy kings puk’o ko zvečka u Sarajevu! Avalon nije uspeo da prevari Bosance!

Objavio: RHT
18/03/2023 9:29 PM

Sarajevski ljubitelji muzike su bili oduševljeni kada su čuli da će se poznati bend Gipsy Kings konačno pojaviti u njihovom gradu. Međutim, to se nije desilo, jer se ispostavilo da je vlasnik produkcijske kuće Avalon, Boban Miloševski, prevario publiku.

Foto: Robert Stainforth / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema izveštajima, Miloševski je organizovao lažni koncert Gipsy Kings u Sarajevu, koji je uspeo da privuče samo oko hiljadu ljudi. Publika je bila razočarana kada je shvatila da na bini nije pravi bend, već grupa nepoznatih muzičara.

Prevara je brzo otkrivena, a navodni Gipsy Kings su pukli “kao zvečka” pred sarajevskom publikom. Besni ljubitelji muzike su počeli da se okupljaju ispred pozornice, tražeći objašnjenje za ovaj skandalozni događaj.

Miloševski je nakon toga nestao, ostavljajući nezadovoljnu publiku i dugove. Sarajlije su bile iznenađene što je jedna produkcijska kuća uspela da ih prevari na ovaj način i pozvale su na bolju regulaciju u organizaciji koncerata.

Foto: HYPETV

Kako je pisao radiosarajevo, grupa je trebalo da sleti na Beogradski aerodrom Nikola Tesla jer nema direktnih letova iz Marseja za Sarajevo grupi Gipsy Kings je bio ponuđen i beogradski koncert, te uvezivanje i Skoplja sa Sarajevom, u vidu tri koncerta. Kako kaže Miloševski, nisu ni došli do pregovora o novcu, a odgovor je bio “only Sarajevo”.

Ovaj slučaj je izazvao veliko nezadovoljstvo u javnosti i izazvao pitanje poverenja u organizatore događaja u regionu. Nadamo se da će se ubuduće preduzeti koraci kako bi se ovakve prevare sprečile i kako bi se osiguralo da ljubitelji muzike dobiju ono što su platili i očekivali.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner