Background adbanner
calendar

Četvrtak 7. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUJNA PLAVUŠA UŠETALA U TERETANU I NAPRAVILA TOTALNI KOLAPS (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Priznala je da VOLI ovog cimera! PRIPITI OTAC OSTAVIO OVU STVAR SINU PREKO NOĆI ISPOD JASTUKA: Mali SE ŠOKIRAO kada je ustao, odmah je počeo da VIČE (VIDEO) Paris Hilton PRIZNALA zbog čega je unajmila SUROGAT MAJKU: „I dalje imam NAPADE PANIKE!“ NEMA NIJEDAN UKRAS, A PRAVO JE SAVRŠENSTVO Nećete verovati kako izgleda jelka Nataše Bekvalac (FOTO) MERIL STRIP SIJA I NAKON RAZVODA! Legendarna glumica se pojavila sa svojih četvoro dece, ćerke neverovatno LIČE NA NJU! “KOKOS” IZAZOV – NOVI TREND u intimnim odnosima! Šta on podrazumeva i kakav je užitak? “NEKO JE POKUŠAO DA MI NAUDI!” TAKIJU ZAPALJEN AUTO, VIDNO UZNEMIREN SE OGLASIO! KIPTI RAT IZMEDJU POPULARNOG REPERA I TIKTOKERA! SAJFER BESAN KAO RIS: “KRADETE NAM HLEB!” Hoćete da zadržite Windows 10? Moraćete da plaćate za ažuriranja Suzana Mančić zvanično postala PENZIONER, otkrila kolika joj je penzija: „MINIMALAC ALI…“ (VIDEO) “TO JE NJEGOVA SRAMOTA, NE MOJA!” Mirka Vasiljević o Vujadinovoj PREVARI, glumica oštra – On gubi, uradio je POGREŠNO! “JA MOGU DA IMAM KOJU HOĆU, A TOLIKO SAM PROPATIO!” Ša otvorio dušu o Vanji i razvodu! Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: “Američka lutka” je raj za oči (FOTO) KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD LEGENDARNE GLUMICE Jelena Paunović Čvorović: “Bila je duhovita i inteligentna žena!” BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Postala prava Merlinka, a za promenu zaslužan ovaj POLITIČAR! (FOTO/VIDEO)

Lazićeva majka ozbiljno zabrinuta za sina! Darko ponovo imao udes!

Objavio: RHT
31/05/2021 7:41 AM

Darko Lazić u ponedeljak uveče samo pukom srećom je uspeo da ponovo izbegne smrt kada je na vozilu kojim je upravljao pukla guma, zbog čega se zakucao u banderu, u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

Njegova majka, kako priča njena komšinaica, u očajnom je stanju i planira da ide u crkvu, a ako treba i kod vračara da uradi nešto, jer je sad već ubeđena da mu je neko nešto vračao.

“Ok, može svakom da se desi neki peh, ali u Darkovom slučaju više puta je bio na ivici života i smrti. Majka ko majka brine i hoće svoje dete da sačuva. Baš mi je sinoć bila sva pogubljena. Kaže da ni Darka ne prepoznaje. Bio je zreo, vrlo bistar dečko sad kao da se nešto dešava sa njim. Pa žena je u pravu. Da je vozio nekom normalnom, dozvoljenom brzinom, i da je pukla guma, pa ne bi mogao da pokosi banderu i onako sleti sa puta, nego bi se negde zaustavio”, priča Darkova komšinica i dodaje:

“Branka misli da je njenom sinu neko nešto radio, bacio neku vradžbinu, jer drugo razumno rešenje nema. Rekla je da će da ode ovde do naše lokalne crkve da zapali sveću, da zamoli popa da očita Darku molitvu za zdravlje. Mada, u kakvom je stanju, mislim da će se raspitati da vidi i gde ima nekih vračara, da i tamo potraži pomoć ako treba. Ona se još od saobraćajke sva istraumira kad vidi Darka da seda u kola. Ženi nije dobro, a nisam baš sigurna ni da on nešto posebno vodi računa. Opet se vratio alkoholu, brzo vozi. Samo da mu se to jednog dana stvarno ne obije o glavu, de daj Bože”, zaključuje Darkova komšinica sa kojom se njegova mama duži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner