Background adbanner
calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOBILA POSEBAN TRETMAN I USLOVE! Jelena Ilić prevarila muža u rijalitiju, a evo šta je sada zahtevala TAROT BEJB: “Veštica sam i treba da me se plaše” NAŠ PEVAČ SE GUŠI U SUZAMA! Slomio se komade prvog jutra, ne može da dođe sebi KAĆA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ GOLI NA JAHTI! Pevačica i fudbaler objavom zapalili društvene mreže! SVE PRŠTI! (FOTO) SRUŠENA TROŠNA KUĆA U KOJOJ JE ŽIVELA VESNA ĐOGANI! “Zar neko da te osudi što si živela ispod mosta…” VELIKA VEST ZA GRAĐANE Vučić najavio: Očekujemo to do kraja meseca! BLISTA U DEVETOM MESECU! Fotografija koja je sve raznežila! (FOTO) FILIPA HITNO POZVAO ALEKSANDRIN NOVI DEČKO! Otkriveni svi detalji, Car istakao: “Od danas je ne komentarišem” STIŽE JAKO POGORŠANJE VREMENA! Evo šta nam donosi ciklon i hladni front ANA RAJKOVIĆ NAPUSTILA PORODILIŠTE! Pozirala ponosno sa sinovima, tu je i naslednica Nora: “Naši momci stigli po nas” “HTELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević IVICA DAČIĆ OTPUTOVAO U KINU: “Dragi prijatelji, hvala na toploj dobrodošlici!”, a evo sa kim se prvo sastao! ZAVIJENI U CRNO! TUŽAN PRIZOR NA GROBU BORE! Čačani se i dalje opraštaju! PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO:”Nisam mogla tri dana da hodam” Vučić posetio jednu od najstarijih svetinja u Podrinju: “Neopisiv mir kojim odiše cela crkva” “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku sa Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to”

OD LUKSUZA ZASTAJE DAH! Lazar Ristovski je tu odveo 39 godina mlađu devojku, a onda je usledio šok (FOTO)

Objavio: RHT
08/09/2024 10:35 AM

Luksuzni život Laze

Lazar Ristovski u luksuznom životu sa svojom partnerkom Anitom Lazić! Glumac poseduje i raskošnu vilu u Zemunu na Gardošu, ali i na moru.

FOTO: Printscreen Instagram/lazar.ristovski

Takođe, on poseduje vilu u Crnoj Gori, u naselju Žukovica koja pored samog mora poseduje bazen.

 Osim uživanja u lepoti svog doma, glumac takođe uživa u plovidbi svojom brodićem. Ristovski je objavio sliku sa svoje jedrilice, ističući da skuplja snagu za potencijalne buduće pobede.

Lazar Ristovski i Anica Lazić, uprkos izazovima, uživaju u luksuznom životu. To im pružaju njihovi domovi u Beogradu i Crnoj Gori.

Luksuzni život Laze

Britanski tabloid San objavio je nedavno tekst o vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić! Njihova ljubav prevazišla je granice Srbije i zaintrigirala. I britansku javnost, a u tekstu na pomenutom portalu naširoko se piše o njihovoj vezi koja zbog velike razlike u godinama izaziva pažnju javnosti. Anica je 39 godina mlađa od Lazara (71). Ali ne mari za komentare okoline, što je i glavna okosnica teksta u pomenutom tabloidu.

San na samom početku citira Lazićevu koja kaže da često trpi prozivke zbog njene veze sa 71-godišnjim muškarcem, ali da je to “prava ljubav”. Navodi se i da je Anica Ristovskog opisala kao “pobednika”, “dobrotvora” i “najvećeg srpskog umetnika”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs   S.S. Republika.rs

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner