Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Došao sam na sedam dana, ostao dvanaest godina” Amil Ćorović: “VOLIM SRBIJU, ima sve što nema Švajcarska” SRBIJA I BRAZIL NASTAVLJAJU SVOJU ZAJEDNIČKU MISIJU: Vučić uručio odlikovanje Seržiju Fransau Danezeu (FOTO) “ODRIČEM SE SVOJE PLATE ZA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE, BOSANKE DŽEMATE!” David Bilbija EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast” otvoreno progovorio o svojoj kandidaturi! ORDEN ZA ČUVENU AMBASADORKU NIKARAGVE: Ona je imala najbolji govor tokom rasprave o rezoluciji o Srebrenici! “NISAM U MOGUĆNOSTI DA PRIČAM..” Anitina majka, Angelina, oglasila se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon raskida njene ćerke sa Anđelom Rankovićem! VUČIĆ ODLIKOVAO PREDSTAVNIKA VENECUELE U UN “Orden srpske zastave prvog stepena nije samo lično priznanje, već i simbol zajedničke borbe za pravdu i mir” INDIRA LEVAK SE POMIRILA SA BIVŠIM MUŽEM?! Pevačica novim objavama bacila sve u rebus! Sada nikome ništa nije jasno! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUBOTU, 28. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Ne propustite reprizu podcasta “Sada i ovde”, gost je bio ministar bezbednosti BiH, Nenad Nešić! “NIJE IŠLO” Anđelo se hitno oglasio nakon što je ostavio Anitu I RASKRINKAO SVE, ovo je pravi razlog! ANĐELO JE OSTAVIO ANITU! SADA JE DEFINITIVNO KRAJ! Stanojlovićeva potvrdila navode! Evo kada su tačno raskinuli, svi su bili u pravu! (FOTO) SKANDAL! HYPE TV U POSEDU AKCIJE DENIZ DEJM I DŽORDŽIJA! Ne mogu da se obuzdaju, starleta u šoku zbog snimka ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO)

ZOLA SA DRUGOM DOK MILJANA ČEKA NJEGOVO DETE! Konačno je sve otkriveno (FOTO)

Objavio: RHT
20/09/2024 10:08 AM

Zola sa drugom!

Lazar Čolić Zola se oglasio na svom Instagramu, pokazao je kako uživa sa drugom! Bivši rijaliti učesnik se provodi po Švajcarskoj, a kako se spekuliše sprema iznenađenje Miljani Kulić.

HypeTV

Nedavno je Miljana Kulić u rijalitiju saznala da je trudna sa Zolom! Rijaliti zvezda je van sebe, nema podršku porodice u nameri da rodi dete.

Foto: Instagram printscreen zola je

Zola sa drugom!

Nastala je opšta pometnja kako u Beloj kući, tako i napolju. Brojne spekulacije kruže društvenim mrežama o njegovim aferama.

Zola je odgovorio na glasine o njegovoj vezi sa devojkom u Švajcarskoj. Čolić je otkrio i naglasio da je on kod prijatelja. Takođe je otkrio da je primio poruku od Marije Kulić koja ga je uvredila i koristi svaku priliku da iznosi laži o njemu.

Inače, Lazar je Miljani Kulić poručio da želi da mu rodi dete i da će uskoro ući u rijaliti! Kakvi su mu planovi i da li će ostati odlučan u nameri da postane otac, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo je Miljana Kulić, šokirala cimere kada je uradila test za trudnoću pred kamerama. Kako je priznala cimerkama otac je Zola! Nakon njene izjave nastala je opšta pometnja! Inače,rijaliti zvezda je tražila poziv sa porodicom i produkcija rijalitija je odlučila da to omogući.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner