Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

LALIĆ ŠOKIRAO NA SUDU, OTKRIO KOLIKO JE ZARADIO NOVCA: Ništa nije kao što ste mislili! Frapiraće vas iznosi!

Objavio: RHT
01/12/2022 11:49 AM

Srđan Lalić je šokirao sve u sudu kad je dao odgovor na pitanje koji su mesečni finansijski prihodi grupe bili?

Video printscreen

Lalić: 2019. godine, jako slabo.Tek 2020. godine, i to tek druga polovina, grupa je počela ozbiljno da prihoduje, razvila je poslove. 2019. godine, to je bilo tek par hiljada evra, ne biste verovali, bili su mizerni.

Ne znam koliko je ko zarađivao, svi su imali neke svoje kriminalne aktivnosti, braća Budimir su recimo bila zadužena za marihuanu, ne mogu da znam koliko su im bili prometi. Niko nije bio zadužen za finansije, svako je imao svoj novčanik. Ja recimo, u okviru kavačkog klana, ne znam koliko novca oni dobiju, reše koliko će nekome da isplate. Meni je Belivuk davao novac, jednom 10.000 drugi 5.000 evra i jednom kilogram kokaina koji nije ispao kilogram jer smo ga podelili. Tih 5.000 je bilo posle Atine, ne znam tačno za šta je sve to bilo. Taj kilogram kokaina, mi smo umešali i dobili dva kilograma, ostao je kod braće Budimir, ja sam možda uzeo sedam do 10.000 evra za 200 ili 300 kilograma kokaina.

Advokat: Vi ste sve to radili za tih pet, plus 10.000 evra i kokain?

Lalić: Znam, zvuči neverovatno, samo sam toliko dobio. Znam da imate zamisao kako je to funkcionisalo, ali ništa nije tako.

Sudija: Šta vam je bio motiv?

Lalić: Tu se pričalo o brodskim transportima, procentima, govorilo se “samo što nije” i nikada se nije desilo. Prvo vam motiv bude jedino da uđete u grupu, a posle ispadne nešto drugo. Znam da ni drugi nisu dobili, a govorili su nam o mogućnosti da uđemo u brodske transporte, to je ogroman novac, uloži se 11.000 evra po kilogramu a proda se za 35.000.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner