Background adbanner
Background adbanner

KULIĆEVA SE PROBUDILA U ŠOK SOBI: Miljana vikala i probudila celu bolnicu zbog ovoga!

Objavio: RHT
06/08/2022 8:52 PM

Miljana Kulić danas je hitno prebačena iz Niša u Urgentni centar u Beogradu, gde se nalazila u šok sobi i gde su je priključili na kiseonik.

FOTO: youtube

Kako Kurir sada saznaje, Miljana se probudila pre pola sata i odmah zahtevala od medicinskih sestara da joj donesu cigarete.

– Čim se probudila Miljana je počela da viče na sav glas: “Dajte mi cigare”, ali naravno nisu dali – rekao je izvor.
Njena majka Marija Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica su sve vreme bili uz nju, a u jednom trenutku su morali da napuste bolnicu nakon čega je Marija dala i prvu izjavu.

– Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem – rekla je Marija za Pink.rs.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x