Background adbanner
calendar

Subota 23. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO U BELU KUĆU! Haos na imanju u Šimanovcima! (VIDEO) Seksi ples sudije izazvao neviđeni skandal: Grickali je i hranili kolačem u obliku penisa (VIDEO) LIJE GORKE SUZE! Oglasio se Zola, uputio brutalnu poruku Bebici, Miljana zaplakala od muke! ANABELA: Ove reči je posvetila rukometašu kog je volela! Velika tragedija! “SADA ĆE SVE POLAKO IZAĆI NA VIDELO” Vučić raskrinkao albanskog lobistu: Obavljao je prljave poslove za Albance ISPLIVAO JEZIV SNIMAK Evo šta se desilo pre diskvalifikacije, uzeo nož i pretio da će da uradi ovo! (FOTO) Po parkinzima smo se krili! Viktorija Bekam progovorila o počecima njene veze sa Dejvidom! Da li je Aneli nestalo pudera ili neka prljavstina? (FOTO) ŠTA SE DESILO BOJANI RISTIVOJEVIĆ? Voditeljka prekinula kolegama sastanak u nesvakidašnjem izdanju (FOTO) Filarri: ,,Neću da dozvolim da mi okruženje nametne šta ja treba da radim“! Vesna Zmijanac otkrila istinu o odnosu sa zetom, želi da joj Relja napiše pesmu! (VIDEO) Bura na mrežama zbog čizama od 3.800 €! Pogledajte snimak zbog kog sve GORI! (VIDEO) U “ELITU” ULAZIM DA POBEDIM! Maja Marinković najavljuje neviđeni haos, evo kada ulazi u rijaliti! Mili prvi put u javnosti nakon teškog perioda: “ZBOG PROBLEMA SA ZAKONOM SAM SE POVUKAO U ILEGALU!” (VIDEO) LAVROV UPOZORIO NA OPASNOST: Vučić se usudio da u UN kaže istinu o licemerju najvećih svetskih sila – krenuće ŽESTOKI napadi Vesna Zmijanac priznala: “Nikolija me nije podržala, videla je da sam potonula!” (VIDEO)

KRUNA, TUGA I RASIZAM: Novi šok intervju, ispovest školske drugarice Megan Markl koja otkriva jezive detalje

Objavio: RHT
25/03/2021 10:00 PM

“Britanski mediji poznati su po tome što vas vinu do zvezda, a onda i dovedu do dna. A ovde je bilo i pitanje rase…”, izjavila je Sajmon.

Drugarica Megan Markl iz srednje škole, Simon Berns Dili, učestvovala je u projektu „E!” kanala („True Hollywood Story”), pa u intervjuu priznala da su se svi koliko radovali, toliko i brinuli, još kad je sadašnja vojvotkinja od Saseksa krenula put „kraljevskog života”. U tom trenutku, bila je poznata kao glumica, po ulozi Rejčel Zejn iz serije „Suits”, žena koja je razvedena, dete iz mešovitog braka… A zbog svega toga, pričala je Simon u novom šok intervjuu, njeni prijatelji jesu bili optimistični, ali s oprezom.

– Bil ismo baš srećni, ali iskreno, u isto vreme, mnogo sam brinula. Bila je razvedena (Megan), dete iz mešovitog braka, pa sam mislila: „Neće njoj tamo biti lako” – rekla je Simon, a istaknuto je bilo i u najavi emisije.

Po svemu sudeći, prenose strani mediji, Simon nije pogrešila. Sara-Džejn Kraford, televizijska ličnost, opravdala je njenu brigu, govoreći o tamošnjoj štampi.

– Britanski mediji poznati su po tome što vas vinu do zvezda, a onda i dovedu do dna. A ovde je bilo i pitanje rase…

I Megan i princ Hari već su mnogo toga rekli na tu temu, pre svega po pitanju medija zemlje u kojoj su živeli, odnosno protiv njih i iz ličnog iskustva. Najsvežiji pimer svakako je deo inervjua sa Oprom Vinfri, tokom kog je Megan izjavila:

– Od samog početka naše veze, stavljen je akcenat na to (rasizam). I onda se prešla linija, jer u pitanju nisu bili samo kakvi bezazleni tračevi. To je sve promenilo, na loše.

Endru Morton, kraljevski biograf, naglasio je zatim da „ne postoji ništa što nekoga može da pripremi za sve što nosi veza sa članom kraljevske porodice, posebno kad su mediji u pitanju”. Nakadašnji batler princeze Dajane, s druge strane, dodaje da je život Megan Markl učinjen nemogućim pošto se „priča začinila podacima poput – glumica iz Amerike i žena koja je razvedena.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner