Background adbanner
Background adbanner

KRUNA, TUGA I RASIZAM: Novi šok intervju, ispovest školske drugarice Megan Markl koja otkriva jezive detalje

Objavio: RHT
25/03/2021 10:00 PM

“Britanski mediji poznati su po tome što vas vinu do zvezda, a onda i dovedu do dna. A ovde je bilo i pitanje rase…”, izjavila je Sajmon.

Drugarica Megan Markl iz srednje škole, Simon Berns Dili, učestvovala je u projektu „E!” kanala („True Hollywood Story”), pa u intervjuu priznala da su se svi koliko radovali, toliko i brinuli, još kad je sadašnja vojvotkinja od Saseksa krenula put „kraljevskog života”. U tom trenutku, bila je poznata kao glumica, po ulozi Rejčel Zejn iz serije „Suits”, žena koja je razvedena, dete iz mešovitog braka… A zbog svega toga, pričala je Simon u novom šok intervjuu, njeni prijatelji jesu bili optimistični, ali s oprezom.

– Bil ismo baš srećni, ali iskreno, u isto vreme, mnogo sam brinula. Bila je razvedena (Megan), dete iz mešovitog braka, pa sam mislila: „Neće njoj tamo biti lako” – rekla je Simon, a istaknuto je bilo i u najavi emisije.

Po svemu sudeći, prenose strani mediji, Simon nije pogrešila. Sara-Džejn Kraford, televizijska ličnost, opravdala je njenu brigu, govoreći o tamošnjoj štampi.

– Britanski mediji poznati su po tome što vas vinu do zvezda, a onda i dovedu do dna. A ovde je bilo i pitanje rase…

I Megan i princ Hari već su mnogo toga rekli na tu temu, pre svega po pitanju medija zemlje u kojoj su živeli, odnosno protiv njih i iz ličnog iskustva. Najsvežiji pimer svakako je deo inervjua sa Oprom Vinfri, tokom kog je Megan izjavila:

– Od samog početka naše veze, stavljen je akcenat na to (rasizam). I onda se prešla linija, jer u pitanju nisu bili samo kakvi bezazleni tračevi. To je sve promenilo, na loše.

Endru Morton, kraljevski biograf, naglasio je zatim da „ne postoji ništa što nekoga može da pripremi za sve što nosi veza sa članom kraljevske porodice, posebno kad su mediji u pitanju”. Nakadašnji batler princeze Dajane, s druge strane, dodaje da je život Megan Markl učinjen nemogućim pošto se „priča začinila podacima poput – glumica iz Amerike i žena koja je razvedena.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Tagovi:

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x