Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KRIZA UZELA MAHA! Alen Islamović batalio pevanje i pokrenuo nesvakidašnji biznis na ovim prostorima, poslao jaku poruku svima koji žele da se bave ovim poslom!

Objavio: RHT
05/04/2021 9:00 AM

Alen je istakao da se veoma pazi, te je naglasio da se nedavno vakcinisao protiv korona virusa

Alen Islamović – Foto: Printscreen

Pevač Alen Islamović neko vreme se nije pojavljivao u javnosti, a sada je otkrio kako provodi vreme tokom pandemije korona virusa.

– Ja sam čovek sagrađen od takvih gena da uvek voli nešto da radi. Pobegao sam iz Zagreba koji je zatvoren, moja porodica živi u kavezu godinu dana, a ja sam ovde na području Bihaća, pa sam dosta u prirodi. Imam farmu lešnika, imam dosta poslova, sređujem kuću… Provodim vreme pored reke, sužen mi je krug prijatelja. Pazim se dosta – počeo je Alen.

On je pre četiri godine posvetio novom biznisu, sadnji lešnika, Alen je ispričao kako mu ide posao.

 To što sam ja posadio, to su najbolje i najslađe sorte u Evropi. Ovo su jako krupni lešnici. Ta sorta je uspela, plasiram na tržište. Nadam se da će se taj urod povećati. To je posao budućnosti, savetujem svima da krenu time da se bavi. Za sve se koristi – priča pevač.

Na pitanje da li ga je neko od kolega pozvao zbog biznisa, Islamović je odgovorio:

– Jeste, jedan od prvih je bio Goran Bregović, pre jedno četiri godine. Tražio je odmah da mu pošaljem dva, tri stabala, kaže ima veverice. Čujemo se redovno nas dvojica i nadam se da će se smiriti ova situacija da bismo mogli nešto da radimo – dodaje on.

Alen je istakao da se veoma pazi, te je naglasio da se nedavno vakcinisao protiv korona virusa.

– Ja sam se vakcinisao zvahvaljujući Srbiji i kolegama koji su mi omogućili da primim vakcinu u Beogradu, od srca sam zahvalan. Doći ću i na drugu dozu. Treba se svi vakcinisati, da čuvamo sve oko sebe – zaključio je pevač u emisiji “Premijera-Vikend Specijal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner