Background adbanner
Background adbanner

KRISTIJAN POBESNEO, SKAKAO PO STOLU! Dobio OVU kaznu velikog šefa!

Objavio: RHT
26/09/2022 10:25 PM

Nakon sinoćne igre istine Veliki šef poslao je zadrugarima bogatu nagradu, kako bih ih počastio jer su učestovali, koju svake nedelje organizuje Lepi Mića, nakon izbacivanja.

Foto: Instagram/Printscreen

Međutim, Kristijanu Goluboviću se nije svidelo ponašanje zadrugara, pa je napravio haos.

Kristijan Golubović napravio je odmah haos, pa uneo nagradu u Belu kući i preko stola je dostavio do Miće. Međutim, zadrugari su kao i svaki put bili jako alavi, pa su se razgrabili tako da nisu svi dobili.

– Ajde da podelimo, stoke jedne. Stoko, svinje, šta ste? – urlao je Neca.

Podsetimo, kako se agresivno ponašanje ne toleriše u Zadruzi, Veliki šef je doneo odluku da Kristijan bude kažnjen tromesečnim honorarom, kada je fizički nasrnuo na Uroša Ćertića.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x