Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILI SKANDALOZNI RADOVI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ! Raskrinkano njeno pravo lice, propašće u zemlju od stida kada sazna ANA RAJKOVIĆ STAVILA GRUDI U PRVI PLAN! Žena fudbalera se porodila pre mesec dana, pa sve šokirala majčinskim oblinama! Svi gledaju samo u ovo! (FOTO) “ANA JE DOŠLA PRE DARKA” Katarinina sestra otkrila detalje o pevačici, na proslavu pristigao i poznati fudbaler! PASOŠ NA VAŠEM TELEFONU! Uvode se nove digitalne isprave SKANDAL! MILJANA KULIĆ SUTRA PONOVO NAPUŠTA RIJALITI! Učesnik se izlanuo misleći da ga kamere ne snimaju “JAKO MI JE TEŠKO! U ŠOKU SAM!” Terzina majka javno progovorila o sinovljevoj preljubi, pa rekla ovo za trudnu Milicu! Zabolelo je saznanje da joj se unuka neće prezivati Terzić! MILICA OTPISALA TERZU?! Veličkovićeva odabrala novo ime za ćerkicu, pa sve objavila javno! Evo koje će prezime da nosi devojčica! POČINJE VELIKO SLAVLJE DARKA I KATARINE LAZIĆ ZBOG ROĐENJA ĆERKE! Majka Branka došla sa dečkom, a svi gledaju u ovu atraktivnu devojku! ŠOK! DARKOVA ŽENA POZIRALA NAGA! Ovo niko nije očekivao! CITY HYPE! Kaća Grujić odložila nastup zbog POPLAVA! Nina Prlja iskreno o ZATVORU! Mladen Sovilj o filmu “Stravično”! (VIDEO) MILJANI JE KONSTATOVANA VANMATERIČNA TRUDNOĆA! Saopštena vest o HITNOJ OPERACIJI! HYPE TV PROGRAM za SREDU 9. OKTOBAR! Ne propustite PIKANTERIJE iz emisije CITY HYPE STIGLA BEBA! Džejla Ramović podelila srećne vesti, čestitke se samo nižu! NOVI DETALJI IZ BOLNICE: Miljana Kulić STOPIRALA ABORTUS, a samo pre DVA DANA izjavila je OVO OD ZOLE NI TRAGA NI GLASA! Nakon što je Miljana odustala od kiretažE, ON NESTAO, javnost u šoku, niko ne zna šta se dešava s njim SOFIJA GLUMILA SVETICU, PA ISPALA LJUBAVNICA! Razotkrivene njene laži! Od ovoga neće moći da se opere! U sve umešan i Gastoz! (FOTO)

STRAŠNO! NASILJE U RIJALITIJU SE NE PREKIDA! Kristijan tuče redom druge učesnike!(VIDEO)

Objavio: RHT
08/10/2024 10:59 AM

STRAŠNO NASILJE U RIJALITIJU SE NE PREKIDA! Kristijan tuče redom druge učesnike!(VIDEO)

 Kristijan Golubović udario svog cimera Ognjena Ravića! Nastala opšta pometnja! Gledaoci su zgroženi, njegovim ponašanjem!

STRAŠNO NASILJE U RIJALITIJU SE NE PREKIDA! Kristijan tuče redom druge učesnike!(VIDEO)
Foto:instagram:2024.forlife/ilustracija

Naime do sukoba Kristijana i Ognjena je došlo nakon što je Golubović izneo niz uvreda na račun Ravićeve devojke.

STRAŠNO NASILJE U RIJALITIJU SE NE PREKIDA! Kristijan tuče redom druge učesnike!(VIDEO)

Kristijan je uvredio Andreu Anđelković. Nakon rasprave on udario šamar Ognjenu!

– Naravno, došla je u rijaliti gde se sve iznosi na trapezu – rekao je Kristijan.

– Ne znam, ja to ne smatram tako – rekao je Ravić.

– Boli mene k*rac šta ti smatraš…Ko si ti? Čim si ti s njom ja te isto smatram, indijancem – rekao je Kristijan.

– I ja tebe smatram p**kom – rekao je Ognjen što je izrevoltiralo Kristijana.

-Siso jedna mala – reko je besan Kristijan.

Hypetv.rs/ S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju na tickets.rs.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner