Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO)

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ HITNO PREKINUO ODMOR U HRVATSKOJ! Oglasio se za Hypetv pa samo izustio… (FOTO)

Objavio: RHT
24/06/2024 2:27 PM

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ HITNO PREKINUO ODMOR U HRVATSKOJ!

Kristijan Golubović iznenada je morao da prekine godišnji odmor i sa porodicom se vrati u Srbiju!

foto: printscreen/instagram/kristijan.krile.official

Kako je za Hypetv portal potvrdio, zbog povrede njegovog dvogodišnjeg sina Koste koji je završio u bolnici u Splitu, porodica je morala da prekine letnje čarolije.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ HITNO PREKINUO ODMOR U HRVATSKOJ!

– Isekao je ručicu na levom dlanu. Moralo je da se ušiva, ima 3 kopče. Prekinuli smo odmor – rekao je kratko za Hypetv portal Kristijan.

Kako je Kristina opisala, Kosta je na plaži uzeo staklenu činiju iz koje je pas pio vodu, a zatim je, u pokušaju da je baci, sebi naneo duboku ranu na ruci. Situacija je zahtevala hitnu intervenciju, ali su se suočili sa brojnim izazovima tokom posete bolnici.

foto: printscreen/instagram/kristina_spalevic

Kosta nam je na moru bukvalno poludeo, nismo mogli da ga zaustavimo, da ga stignemo. Smršali smo po 5 kilograma, što je jedina dobra stvar u ovoj situaciji. Otišli smo na plažu, seli smo u kafić pored i on je uzeo staklenu činiju iz koje pas pio vodu i bukvalno to je jedna milisekunda, bacio je, međutim, onaj deo najveći mu je ostao u ruci i rasekao se, i to se dobro rasekao. Ima tri kopče. Inače smo bili mestu Mimice, međutim, odmah su nam rekli da nemaju igle, da ne mogu da urade intervenciju. Odmah krećemo za Split – objasnila je Kristina.

Ona je na svom instagram profilu detaljno objasnila kroz kakvu agoniju su prošli u državnoj bolnici, ali i da je sama kriva što nije uplatila porodično osiguranje.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner