Background adbanner
Background adbanner

Krisi Tajgen je proglašena za najvećeg licemera na Internetu

Objavio: RHT
18/06/2021 2:02 PM

Krisi je na Tviteru proglašena za „najvećeg licemera“, jer se bori protiv online zlostavljanja, a sama je jedna od zlostavljača.

Chrissy Taigen-Foto:Printscreen Instagram

Krisi Tajgen žena popularnog pevača Džona Ledženda i nekadašnji model, godinama je gradila onlajn ličnost, predstavljajući se kao mlada, gotivna devojka, koja je slična običnim ljudima, a opet poznata u visokim krugovima. Luckasta, šašava, koja osuđuje i kenseluje sve ono što ne valja u svetu. Međutim, za neke stvari je na kraju ispalo da je ipak kria upravo ona.

Manekenka je na Tviteru proglašena za „najvećeg licemera“, jer se bori protiv online zlostavljanja, a sama je jedna od zlostavljača.

Klupko je počelo da se odmotava kada je starleta Kortni Studen na društvenim mrežama otkrila da joj je manekenka slala uvredljive poruke dok je još bila tinejdžerka. 

„Mrzim te, idi na spavanje. Zauvek“, napisala joj je Tajgenova javno, a onda joj se javila u inbox s još jezivijim komentarom: „Jedva čekam da umreš!“ Kortni je tada imala samo 11 godina.

Nakon što se ovo otkrilo, Krisi je objavila blog u kome je probala da se izvini svim žrtvama svog online zlostavljanja – a bilo ih je mnogo: glumica Linzi Lohan, bivša guvernerka Aljaske Sara Palin, pevačice Maraja Keri i Avril Lavinj, kao i dizajner Majkl Kastelo, koga je optužila za rasizam, zbog čega je ostao bez posla i pokušao samoubistvo.

Zbog nje je bez posla ostao i čuveni kuvar Alison Roman. Zbog intervjua, koji se njoj nije dopao, pred 13 miliona pratilaca nazvala ga je rasistom, a dan kasnije on je ostao bez posla.

U izvinjenu, objavljenu na sajtu Medium i najpopularnijoj društvenoj mreži Instagram, Krisi je navela da je „svesna da je bila internet trol“ i da je bila „nezrela devojka koja je tražila pažnju.“

Uprkos tome, poslovni partneri joj otkazuju saradnju. Da li će uspeti da se opere od jezive prošlosti – ostaje da se vidi.

Izvor: IDJ

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x