Background adbanner
Background adbanner

Kraljevska porodica još nije videla ćerku Harija i Megan!

Objavio: RHT
13/06/2021 10:48 AM

Tokom samita G7 Kejt Midlton (39) upoznala je prvu američku damu Džil Bajden(70), te su zajedno posetile osnovnu školu. Tamo su novinari uspeli da skrenu sa glavne teme i postavili Kejt pitanje o Lilibet Dajani, ćerki princa Harija (36) i njegove supruge Megan Markl (39).

Kejt Midlton i Megan Markl-Foto: Printscreen

Novinarka je pitala Kate ima li kakve želje za Lilibet.

– Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam. Nismo je još upoznali, pa se nadam da će se to dogoditi uskoro – rekla je nasmejana i pomalo iznenađena vojvotkinja od Kembridža.

Princ Hari i Megan Markl-Foto:Printscreen

Na pitanje je li se s rođakom “upoznala” putem video-poziva, Kate je rekla kako nije, nakon čega su pitanja prekinuta.

Podsetimo, Lilibet Dajana rođena je 4. juna u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital, a njeno rođenje krilo se dva dana. Ime je dobila prema prabaki, kraljici Elizabeti II. (95) i pokojnoj baki Dajani.

Foto:Printscreen

Najmlađa kraljevska beba rodila se godinu i po nakon što su njeni roditelji najavili odlazak iz kraljevske porodice. Njihovo odstupanje od dužnosti, kao i mnogi kontroverzni intervjui koji su usledili, izazvali su mnogo neugodnosti u kraljevskoj porodici. Ipak, ako je verovati svim službenim objavama i izjavi koju je Kejt dala, svi se vesele tome što će upoznati prinovu i srećni su zbog Harija i Megan.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x