Background adbanner
Background adbanner

Krajinović ruku pod ruku sa lepoticom u miniću koja je ukrala svu pažnju!

Objavio: RHT
15/06/2021 8:33 AM

Teniser Filip Krajinović na rođendan folk zvezde Cece Ražnatović stigao je ruku pod ruku sa devojkom koja je izgledom raspametila mnoge.

Filip Krajinović sa devojkom-Foto:Printscreen

Iako ne eksponira svoj privatni život, Filip se na rođendanskoj žurki, iako zna da će ga pred ulazom u Cecinu vilu sačekati novinari, pojavio sa partnerkom.

Filipova devojka  je prava lepotica, a sve oči bile su uperene u nju, sa razlogom.

Ona je na sebi imala kratku haljinicu koja je istakla njenu zanosnu figuru i duge noge, a koliko je lepa i zgodna, ne čudi što je baš ona svojila srce našeg poznatog tenisera.

Dok je Krajinović u ruci nosio poklon, njegova devojka je nosila ogroman buket ruža za Ražnatovićevu.

Filip i njegova devojka uskladili su stajlinge, pa su oboje imali nežne tonove na sebi.

Izvor: Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x